L’Occitane en Provence, Cherry Blossom Folie Florale

Aromele dintr-un boutique L’Occitane en Provence sunt intotdeauna ametitoare, de multe ori intru sa savurez inca o data anumite parfumuri si unele combinatii florale sunt pur si simplu geniale. Zilele acestea am fost la evenimentul de relansare al magazinului l’Occitane en Provence din Afi Cotroceni si totodata am facut cunostinta cu noua colectie parfumata, Cherry Blossom Folie Florale.

Prin gama Cherry Blossom Folie Florale, L’OCCITANE aduce un omagiu frumuseții florilor de cireș și a parfumului lor delicat și feminin ce vestește primăvara. Moleculele de aromă, obținute pentru prima dată prin extracție la temperatură scăzută, păstrează secretul unui parfum spontan care celebrează reînnoirea naturii într-o ploaie de miresme vibrante și scânteietoare.

Gama Cherry Blossom Folie Florale cuprinde:

L'Occitane Cherry-EDT-50ml

Apa de toaleta 50 ml – eliberează la început note de vârf minunate de bergamotă și mandarină; notele de mijloc dezvăluie accente de flori de cireș alături de tradafir și violete, care apoi se topesc în note de bază subtile de mosc.
Gel de duș 250 ml – notele vibrante de floare de cireș sunt dezvăluite în momentul dușului, când gelul eliberează un ingredient activ care curăță delicat și protejează pielea.
Lapte de corp 250 ml – este ca o atingere de petale, lăsând pielea catifelată, hidratată și învăluită într-un parfum fructat floral, scânteietor.
Cremă de mâini 30 ml – îmbogățită cu unt de Shea, conferă hidratare și netezire mâinilor, iar formula sa non-grasă este absorbită imediat.

Preturi:

Cherry Blossom Folie Florale apa de toaleta – 170 ron
Cherry Blossom Folie Florale gel de dus – 69 ron
Cherry Blossom Folie Florale lapte de corp – 96 ron
Cherry Blossom Folie Florale crema de maini – 33 ron

Va invit sa mergeti in orice boutique L’Occitane en Provence si sa savurati noile arome, precum si toate celelalte produse existente acolo.

Mai jos, cateva poze la eveniment, unde din pacate, ca de obicei, nu am putut ramane prea mult. Job + blog + mama = timp mereu portionat la maxim.

loccitaneafi
Frumoasa echipa l’Occitane en Provence din Afi Cotroceni
l'occitaneenprovencevent
Violeta, de la Urban Diva, savurand un ritual pentru maini
loccitaneenprovence-event-beautybarometer
O organizare de nota 10 :), AdPharma & Tonic Advertising