CONCURS Fular si manusi de la Meli Melo

Pentru ca tot temperatura de afara e in scadere, impreuna cu Meli Melo ne-am gandit sa va propunem un concurs. Totodata pentru mine este o ocazie sa va povestesc despre accesoriile de iarna de la Meli Melo. Ani de zile am cumparat bijuterii de la Meli Melo, am si acum coliere cumparate de vreo 10 ani si inca sunt in stare buna. Nu mi-a trecut prin minte ca o sa imi iau eu vreodata caciula, manusi si fular de la Melo Melo, insa iata ca a venit si vremea asta.

dsc_0406_5505

In perioada aceasta exista o promotie interesanta la tot ce inseamna articole de iarna: manusi tricotate, manusi de piele, caciuli, fulare colorate, fulare intr-o singura culoare, poncho si dresuri. Promotia, numita si Promomania, se incheie pe 31 decembrie, asa ca mai aveti timp sa va cumparati cate ceva. Toate articolele acestea sunt de mare ajutor pe perioada iernii. Totodata luandu-le de la Meli Melo am si garantia unui design chic si a unor materiale de calitate.

In clip va arat o caciula ruseasca cu urechi, o altenativa tare buna la clasicele si greoaiele caciuli rusesti de blana pe care le purtam pe vremea liceului. Va mai arat un poncho tare dragut, care costa doar 34 .9 lei, il gasiti aici, si mi se pare cel mai interesant accesoriu de iarna, usor de purtat si comod. Manusile tricotate si usoare sunt practice, se spala usor si mereu am 2-3 perechi la indemana.

Am si un concurs pentru voi si atentie, concursul se desfasoara DOAR  pe Youtube. Va las insa si aici detaliile ca sa va fie mai usor sa participati. Intrati la rubrica Promomania de pe magazinul online Meli Melo, alegeti-va un fular si o pereche de manusi tricotate si lasati-mi link-urile lor in comentarii la clipul de pe Youtube.

melimelo-promomania

Comentariul trebuie sa arate asa: “Manusi:….link si fular:…link.” Lasati-mi comentariul pana pe 14 decembie 2016, inclusiv. Pe 15 decembrie voi anunta castigatoarea, ea va primi exact produsele mentionate in comentariu. Va trebui sa imi trimita datele de livrare prin mesaj privat pe pagina de Facebook BeautyBarometer pana cel tarziu 17 decembrie. Premiul se va trimite de catre Meli Melo, doar pe teritoriul Romaniei.

Bafta si astept sa imi spuneti ce produse de la Meli Melo va plac.

dsc_0400_5512

 Clipul de pe Youtube: