Gucci, parfumuri de calatorie, Premiere si Flora

Gucci este o marca la care am admirat intotdeauna eleganta dusa pana la cele mai mici detalii. Daca tot astazi am avut un fix cu aceste parfumuri, le-am pozat mai pe indelete, ma uitam si la detaliile sticlutelor cat sunt de simple, de ordonate si totusi elegante. Parfumurile Gucci sunt si foarte fotogenice.

gucci-parfum-flora-by-gucci

Iti recomand sa porti un parfum Gucci daca vrei distinctie, eleganta, dar si acea nota de dinamism controlat. Parfumurile au inceput sa apara din 1974 si au plecat de la ideea de a completa tinuta unui calator, care pe langa gentile si valizele elegante Gucci, va dori sa isi completeze aparitia si cu un parfum. Sticlele de parfum inspira putin ideea unui cufar de calatorie de demult, insa incep sa se adapteze ca si stil noilor tendinte. Cu siguranta ati vazut si noul parfum Bamboo unde design-ul sticlei de parfum merge in paralel cu noutatile in materie de design al gentilor acestui brand renumit.

Gucci by Gucci, Premiere si Flora

Gucci by Gucci, Eau de Parfum, are note de varf de guava si para, note medii de floare de tiare, note de baza musc, patchouli si miere. Lansat in 2007, este poate cel mai cunoscut parfum din seria de parfumuri a acestui brand.

gucci-parfum (21) gucci-parfum (19)

Premiere, Eau de Toilette, are note de varf de floare de portocal si bergamota, note medii de flori albe si musc, notele de baza sunt lemn si piele. Este un parfum pe care il vad purtabil si vara, potrivit pentru cele dintre voi care cauta parfumuri ceva mai dure. Stiu ca sunt femei care prefera parfumurile masculine.

gucci-florabygucci-parfum-beautybarometer

Flora, Eau de Parfum, are note de varf de citrice, bujor si mandarine, note de baza de trandafiri si osmanthus, notele de baza fiind de patchouli si santal. Este un parfum floral, poate cel mai feminin dintre cele 3 pe care vi le prezint astazi.

gucci-parfum (15) gucci-parfum (17)

Parfumurile sunt disponibile in cam toate parfumeriile Sephora, Marionnaud, Douglas, in raionul de cosmetice al magazinelor Debenhams.