Beauty Blogging Tips by BeautyBarometer, primul workshop despre beauty blogging din 2016

Beauty Blogging Workshops

Pentru ca inca din 2014 am organizat workshop-uri despre beauty blogging, iata ca si in 2016 voi continua seria aceasta  de evenimente. Beauty Blogging-ul este un domeniu care merita dezvoltat, eu sper sa apara si la noi training-uri sau workshop-uri focusate pe beauty si organizate de specialisti in domeniu. Pentru mine Beauty Blogging-ul inca ramane un hobby. Chiar ma uitam zilele pe Facebook si mi-a placut ceva la ce a dat share Camelia, ceva despre faptul ca e bine sa te concentrezi  sa faci lucrurile care iti aduc bucurie, #momentsofjoy este hashtag-ul care a marcat tot anul 2015, mi-l va marca si acest an. Si da, recunosc, ideea de workshop-uri si de evenimente de acest gen mie imi aduc bucurie, asa ca le voi continua si in acest an.

Mai tare m-am bucurat ca atunci cand am facut o cautare pe Google sa gasesc o poza mai sugestiva sa ilustrez acest articol, am gasit deja din a doua pagina de cautare poze de la workshop-ul despre beauty blogging din 2014, din luna septembrie, cand Bioderma mi-a fost alaturi si mi-a sponsorizat un asemenea eveniment. Era al treilea workshop pe care il organizam pe teme de beauty blogging. Asa ca nu am mai stat sa caut alta poza si am pus chiar o poza dintre cele facute de Stephanine la workshop-ul de atunci.

Beauty Blogging Tips by BeautyBarometer, 8 februarie 2016

Bon, sa trecem la prezent si sa ne bucuram de prezent. In februarie voi sparge gheata cu primul workshop despre beauty blogging din 2016, un workshop ceva mai relaxat, o intalnire de seara. Voi sumariza parerile si recomandarile mele despre beauty blogging si apoi voi lasa o ora dedicata intrebarilor din partea participantelor.

Detaliile le regasiti si in vizualul de mai jos, dar daca aveti intrebari le astept cu drag in comentarii sau pe email beautybarometer@gmail.com. Locurile sunt limitate, ca atare pana pe 22 ianuarie 2016 astept un email din partea celor care isi doresc sa participe.

Evenimentul va fi bineinteles condimentat si cu ceva surprize, o tombola pentru participante, in asa fel incat sa pastrez traditia evenimentelor pe care le organizez, adica sa fie mereu ceva din seria #momentsofjoy.

Urmariti si hashtag-ul #beautybarometerevents pentru a fi la curent cu evenimentele/workshop-urile pe care le organizez.

Locul workshop-ului din 8 februarie: Beauty Studio 190, Calea Dorobantilor 188-190, ora de inceput: 18:00.

beauty-blogging-tips-workshop-beautyblogger-beautybarometer-2016