MustaeV Glazing Lipgloss, Golden Peach, nude lips

MustaeV Glazing Lipgloss Golden Peach este un gloss care se integreaza perfect in orice machiaj nude. Imi place ca aduce putina stralucire, hidrateaza buzele si nu este lipicios. Este transparent, are particule stralucitoare, se poate folosi singur sau in completare peste un ruj obisnuit. Este genul de gloss pe care il pot aplica si fara oglinda, aplicatorul este subtire si preia exact cata cantitate de produs este nevoie.

mustaev-glazinglipgloss-peach-beautybarometer2016

Despre MustaeV am mai scris pe blog, folosesc de ceva vreme un primer hidratant Lustrous Cream Base care imi place faorte mult, si chiar cred ca cei de la MustaeV s-au gandit foarte serios la partea de hidratare din produsele lor de machiaj. Cred ca acesta ar fi atuul lor major, faptul ca au texturi hidratante si skin friendly, desi sunt un brand de machiaj profesional.

Am folosit foarte des in ultima vreme acest Glazing Lip Gloss chiar si pe post de balsam de buze, direct pe buze. Daca vreau sa aduc putina culoare, aplic intai o crema de buze, apoi un creion de buze care devine un fel de “baza”, finisez cu acest gloss si astfel completez un machiaj de tipul “make-up no make-up”. In pozele de mai jos nu am nici fond de ten sau pudra. Mai nude de atat nu e posibil.

mustaev-beautybarometer
MustaeV Lipgloss, fara lipliner
mustaev-beautybarometer-withliplinerasbase
MustaeV Lipgloss, cu lipliner roz la baza

Acest gloss imi indica rapid pentru wishlist-ul meu de la MustaeV sa adaug si 10 Shade Lip Cream/Pro Palette, cu nuante ce se pot mixa direct la capacul paletei si peste care se aplica perfect acest gloss.

Pe wishlist ramane si fondul de ten, Skinny Tint Foundation Innocent, din care am avut esantioane, am scris despre el aici, este un fond de ten foarte lejer, hidratant si as putea spune invizibil.

mustaev-glazinglipgloss-beautybarometer-review-2016

mustaevlipglossingredients

Produsele MustaeV au un singur inconvenient, ca inca nu se gasesc la noi, nici macar in Europa, dar se pot comanda online pe magazinul online MustaeV din US, preturile sunt foarte ok, ca idee acest gloss costa 18 dolari, iar paleta de rujuri despre care va spuneam ca mi-o doresc costa 45 de dolari.  Tinand cont de evolutia foarte frumoasa a acestui brand, eu spun ca in curand vom avea ocazia sa ii vedem prezenti cu un magazin si in Europa.