Living Proof No Frizz Nourishing Styling Cream, coafare non stop

In ultima vreme m-am cam jucat cu ondulatoarele, uscat rapid cu foen-ul dat la temperatura maxima. Bineinteles ca nu m-am despartit de produsele de ingrijire pentru par, dar am avut o mare surpriza inainte de Paste sa descopar produsele Living Proof, in special crema de coafare, No Frizz Nourishing Style Cream. La prima experienta cu aceasta crema chiar imi spuneam de ce nu am descoperit mai devreme aceste produse. E drept ca nu imi este mereu la indemana sa ajung in Debenhams, dar de data aceasta incep sa gasesc motiv.

Am parul lung si coafatul este uneori o chestie compromis. Orice tratament termic, indiferent de aparatul folosit si de produsele de protectie, isi lasa amprenta asupra lui si sunt perioade cand renunt sa il coafez ca sa isi mai revina. Majoritatea produselor de coafare sunt sub forma de seruri, uleiuri, spray-uri, diverse produse si texturi am incercat. Bineinteles si balsam leave-in sau noile BB cream pentru par. Pana acum singurele produse care imi aduceau incredere erau cele de la Kerastase. Chiar imi spuneam ca nu pot sa descopar ceva mai bun. Living Proof, un brand american extrem de bine pus la punct, mi-a crescut lista produselor de incredere. Uitandu-ma pe site-ul lor de prezentare si pe echipa din spate, am inteles de ce produsele lor revin foarte des in rutina acelor staruri de cinema pe care noi le consideram tot timpul extrem de bine coafate. Inclusiv Jenniffer Aniston, pe care toata lumea o admira pentru coafura lejera si aparent nestilizata, foloseste aceste produse si este ambasadoarea lor.

livingproof-nofreeznourishingstylingcream-beautybarometer-debenhamsromania-2016

Cei de la Living Proof au patentat doua molecule: OFPMA si PBAE. Normal ca aceste denumiri nu ne spun nimic. O sa incerc sa vi le explic un pic. OFPMA este numele unei molecule extrem de rezistente care creeaza un film protector pentru firul de par rezistent, extrem de rezistent si care in timp ii da parului o noua textura. OFPMA este inclusa in aproape toate produsele Living Proof si asta face ca firele de par tratate cu aceste produse sa fie mai rezistente, inclusiv sa reziste mai multe zile intre spalari, pentru ca aceasta pelicula este un fel de suprafata pe care se stocheaza mai greu sebumul si murdaria care de obicei se acumuleaza in par. Totodata se mentine hidratarea parului, se obtine acel efect antifrizz si rezistenta la tratamentele termice este optimizata semnificativ.

PBAE este alta molecula inteligenta creata de echipa Living Proof, care stie sa asigure suficienta frictiune si textura firelor de par, insa fel incat nici sa nu devina incarcate, nici sa se deterioreze.

livingproof-nofrizz-ingredients

No Frizz Nourishing Cream contine molecula OFPMA, deja la o a doua folosire se simte si mai bine efectul de netezire al firelor de par. Totodata imi place ca se poate aplica pe toata lungimea firului de par si nu incarca deloc, deci crema pare a fi destul de hranitoare.

Totodata imi place si ambalajul, tubul este destul de moale si materialul este parca dintr-un cauciuc catifelat, foarte usor de manuit si nu aluneca.

Per total, imi place aceasta crema de coafare, deja ma incurajeaza sa nu mai fac pauze de la folosit ondulatoarele.

Ca si nivel de pret, produsele Living Proof sunt ceva mai scumpe, comparabile cu gamele profesionale de top, dar calitatea isi confirma si pretul. Crema de coafare pe care o folosesc costa aproximativ 120 de lei pentru 236 de ml. Se gaseste in format travel size la pret de 50 de lei. Acelasi pret plateam si pentru Kerastase sau game similare.

Voi ati folosit produse Living Proof? Cum vi se par?

Produsele Living Proof se gasesc momentan doar in magazinele Debehmans ( Plaza si Bucuresti Mall), la departamentul de cosmetice.

(PS)