Machiajul primei doamne, Carmen Iohannis

Foto: Mediafax, Octav Ganea

Astazi in Romania, subiectul care a acaparat toate site-urile de stiri a fost investirea noului presedinte, Klaus Iohannis. Foarte multe priviri au fost atintite si asupra Primei Doamne, Carmen Iohannis, si multi critici nu au intarziat sa apara. Despre tinuta ei, nu sunt in masura decat sa va dau o parere personala si complet neavizata. Mi s-a parut ca avea o tinuta decenta, doar un pic prea vesela pentru un moment atat de important. Pana la urma cred ca prin tinuta si-a exprimat bucuria de a fi alaturi de sotul ei intr-o asemenea zi.

Am remarcat insa inca din timpul campaniei electorale frumusetea naturala pe care o are doamna Carmen Iohannis si faptul ca poarta mereu un ruj rosu.

Foto: Mediafax, Octav Ganea.

Are mereu un ten mat, isi alege foarte bine fondul de ten ca si nuanta, nu am remarcat niciodata acele diferente intre fata si gat pe care din pacate le-am tot vazut la alte personalitati feminine din politica romaneasca.

Cred ca astazi ar fi avut nevoie de o umbra de blush, dar probabil ca a dorit sa aibe un aspect foarte rece, asa cum cere protocolul intr-un asemenea context. La fel, cred ca si sprancenele mergeau o idee mai accentuate. Dar per total are imaginea unei femei foarte distinse, si-a echilibrat perfect coafura si machiajul pentru aceasta zi.

Chiar am stat astazi si m-am gandit ce cod de protocol ar putea exista pentru machiajul Primelor Doamne.

Presimt ca Prima Doamna a Romaniei, doamna Carmen Iohannis, va fi in atentia criticilor de stil si fashion, ca va lansa niste trenduri ea insasi. Ma bucur insa ca aduce un stil frumos, decent, fara a fi excesiv de sobru. Si sper sa pastreze rujul rosu mereu.