BeautyBarometer – to do list pentru 2013

Toata blogosfera duduie de planuri pentru 2013, “resolutions for 2013”, mai comice, mai serioase, mai patetice, mai optimiste. Am citit si pe blogul Monei with Gloss, Enchanted Ana … bineinteles am citit si ce a scris Cristi Manafu tot despre planuri si ganduri de inceput de an.

Eu am inceput anul cu o stare de liniste, de parca toate apele s-au asezat si acum imi fac un plan de lucruri de facut, unele o sa se intinda si pe 2014, 2015, nu mai conteaza, important e ca au aparut in mintea mea si ca imi doresc sa le fac.

1. vreau sa ma reapuc de citit asa cum faceam candva cand citeam 2-3 carti “grele” pe saptamana..poate nu chiar la modul asta, dar macar o carte pe luna. Cred ca voi reciti din cartile mele preferate intai. O sa citesc si cartea despre care vorbea Chinezu, Branding pe frontul de Est scrisa de Aneta Bogdan.

2. pe blog vreau sa ajung sa scriu zilnic :D…de asta spuneam ca planul asta se intinde pe mai multi ani, nu stiu cand voi reusi asta, e ceva mai dificil. Si voi ramane cu acest blog, adica BeautyBarometer , pe www.anamariatatucu.com o sa mai scriu povesti sau poezii sau chestii de mamici atunci cand imi apare vreo idee sau inspiratie legata de lumea mamelor si a copiilor. Dar BeautyBarometer ramane the main blog :).

3. vreau sa invat ceva nou, sa fac un curs de ceva….nu stiu de ce, ceva care sa insemne si “lucru manual” sau un pic de arta.

4. am inceput anul cu un articol in revista Glamour (da, da, pagina 17 din editia de ianuarie), vreau sa multiplic chestia asta :), tot cu revista Glamour….poate si cu alte reviste sau site-uri ….voi vedea, insa vreau sa ies din limitele blogului meu.

5. vreau sa ajut un blogger la inceput de blogareala…nu sunt eu asa priceputa, insa macar sa ii spun ce sa NU faca, chestii de care m-am lamurit eu dupa mai multe esuari. Deci cine are nevoie de sfaturi si de o a doua opinie, please let me know.

6. sa stau mai mult, sa fac mai putin, dar ce fac sa imi placa si sa ma reprezinte. Aici inca nu pot da detalii.

7. sa cunosc face-to-face cat mai multe bloggerite de beauty si cati mai multi cititori de pe acest blog, adica pe voi :).