The Body Shop, Spa of the world and Oils of life, preview

The Body Shop ne pregateste pentru ultima luna de vara, august 2015, o colectie minunata dedicata rasfatului total. O gama pentru corp, Spa of the world, si o gama dedicata ingrijirii tenului, Oils of life.

Ambele game de produse arata superb, miros intr-un fel naucitor si fiecare produs are o textura de care cu greu te mai poti dezlipi.
La evenimentul de lansare al acestor produse am fost cucerita instant de fiecare crema de corp sau ulei, scrub sau ulei facial.

Ingrediente din toate colturile lumii sunt adunate pentru a crea o adevarata colectie de arome si ritualuri benefice pentru corp, de la sarea de la Marea Moarta pana la carbunele de pe Himalaya, de la orhideea tahitiana pana la camelia japoneza.

Totodata, parfumurile si-au schimbat putin aspectul si imi place sa vad sticlute foarte elegante cu aer usor vintage si la The Body Shop.

Italian Summer Fig este un parfum cu arome de smochin foarte placut interpretate si este un parfum intens, desi este eau de toilette.

Uleiul facial, Intensely Revitalizing Facial Oil, aduna mai multe uleiuri vegetale pretioase si ne invita sa il folosim pentru masaj facial sau pentru a-l aplica seara ca si un tratament suplimentar pentru ten.

Recunosc ca cel mai mult mi-a placut gama pentru corp, Spa of the World, de la cum arata si pana la texturi, arome si beneficii. Ambalajele sunt mari, cu cantitati generoase, usor de manuit chiar si cu mainile umede. Va veti transforma baia cu siguranta intr-un moment de relaxare, iar specialistii de la The Body Shop spun ca aceste momente de relaxare sunt vitale pentru a-ti recapata energia si pentru a te simti bine in pielea ta.

Dead Sea Salt Scrub din colectia Spa of the world va ajunge curand pe raftul de langa dus, nu imi imaginam ca un scrub pe baza de sare poate fi atat de onctuos si placut.

Nu uitati, din luna august sa cautati noile produse in magazinele The Body Shop.