Tony Moly Banana Hand Milk review

Tony Moly este un brand dupa care multe dintre noi am tot tanjit. dar Sephora ni l-a adus in aceasta vara si ne bucuram de jucariile acestea noi. Korean Beauty este linia de produse de inspiratie asiatica sau de marci chiar din Korea, cu produse pe care frumoasele fete din indepartatul continent le folosesc cu succes. Fonduri de ten de tip cushion, produse de curatare si masti faciale si ambalaje ce se inspira dintr-un univers de figurine si personaje asiatice.

Crema de maini Banana Hand Milk este si amuzanta ca si forma, dar si foarte placuta pentru cine este si fan banane si miros de banane. De cand am primit pachetul cu noutati Sephora, baietelul meu a decretat ca produsele sunt ale lui si crema cu banane este tot a lui. Am incercat si o mica negociere, sa si mancam banane mai des, a mers putin, insa mi-a spus ca aceasta crema este mai draguta decat o banana adevarata. Si sunt de acord cu el.

banana-handmilk-tonymoly-review-beautybarometer

tonymoly-banana-handmilk-review tonymoly-bananahandmilk-beautybarometer2016-review-sephora-romania-ingredients

tonymoly-banana

Ca si calitati ce o diferentiaza de alte creme este clar aspectul, funny si automat pretext de glume. Apreciez si orificiul prin care iese crema, foarte bine gandit, e prima data cand realizez ca am o crema de maini pe care chiar o pot doza corect. Mirosul de banane este atat de autentic incat ar fi bine sa scrie undeva pe ea ca nu este comestibila. Crema este destul de hidratanta, contine si unt de shea, proteine din lapte si uree, insa nu as putea spune ca este printre cele mai hidratante creme de maini pe care le-am folosit.

Banana Hand Milk, Tony Moly, se poate achizitiona exclusiv din parfumeriile Sephora si de pe magazinul online sephora.ro la pretul de 40 de lei.

Voi ce produse ati incercat din gama Tony Moly? Ce alte produse de inspiratie asiatica va plac?