Top 5 produse favorite marca proprie Marionnaud

In acest articol va povestesc despre top 5 produse favorite din marca proprie Marionnaud. De la Marionnaud folosesc de mult produsele lor de marca proprie, inca mi-e dor de crema demachianta Cocooning care venea intr-un borcan grasan, dar asta e, bine ca apar alte produse.

Marionnaud a pornit de la un concept tare frumos, un barbat candva iubea o femeie si i-a cumparat o parfumerie. Povestea nu a fost prea roz la capitolul financiar, astfel ca afacerea a fost vanduta, insa spiritul marcii s-a pastrat si astazi. Marionnaud a avut de la inceput principiul parfumeriei selective, avand mereu marci selectate si cu regim de exclusivitate sau o marca proprie ce nu este doar o gaselnita comerciala.

Produsele de marca proprie Marionnaud mi-au placut mereu pentru ca nu sunt niste dupe-uri sau niste quelque chose pareil a…, adica nu se creeaza niste replici dupa hiturile pietei. Ca atare, gama Green de la Marionnaud mi s-a parut de la inceput tare cuminte si modesta, dar foarte bine orientata catre o clienta moderna, dar totusi cu o selectie clasica de cosmetice si coerenta.

Gama de make-up Happy, de fapt Make me Happy, mi-a placut de la prima incercare si am folosit inca de la lansare o gramada de produse. Fondul de ten devenise la un moment cel mai folosit din colectia mea, insa totusi balsamul de buze in format paralepipedic mi s-a parut foarte inspirat. Iluminatorul lichid My Simply Glow poate fi combinat cu orice fond de ten si aduce luminozitate, iar vara aceasta l-am folosit si pe corp fiind my top tip & tricks in materie de look.

Din gama Green, am folosit foarte des uleiul demachiant, ca atare m-am grabit sa mai fac pozele cat inca mai e ceva in el. Se aplica pe tenul usor umezit, se emulsioneaza cu apa pana devine ca un lapte si apoi se clateste. Preia bine si un machiaj mai rezistent, fireste ca etapa finala de demachiere. Cu ocazia aceasta reamintesc ca nici o demachiere eficienta nu se face doar intr-un pas si cu un singur produs.

Green gelul micelar mi se pare o alternativa mai practica a ideii de apa micelara. De obicei ce facem cu apa micelara? O aplicam pe discheta. Ei, gelul micelar poate fi aplicat direct pe ten, se maseaza usor si apoi se sterge usor cu o cotoneta umezita. Se clateste, fireste, cu apa, asa cum se face cu orice produs de demachiere.

Green balsam pentru ten cu unt de migdale este genul de crema ce pare foarte grasa la prima vedere, aproape se duce spre ideea de solid, insa aplicata pe ten se topeste si se aplica foarte placut.

Toate produsele de marca proprie Marionnaud au preturi similare cu preturile de drugstore, dar calitatea este din zona de high end.

Daca folositi si voi produse marca proprie Marionnaud, spuneti-mi in comentarii care sunt preferatele voastre.

 

Va las pozele mai jos, cu mentiunea ca la iluminatorul am editat doar putin lumina, ca sa vedeti exact cum arata textura lasata in strat gros. In momentul in care intindeti pe piele, se face extraordinar de fin.