Un tratament facial de lux accesibil oricui, fiolele cu acid hialuronic Gerovital H3 Evolution

Sunt la a doua cutie de fiole cu acid hialuronic de la Gerovital H3 Evolution, de la Farmec, si simt ca nu ma voi opri aici. Prima cutie am folosit-o eu integral, pe a doua am impartit-o cu cineva foarte drag din familie care mi-a solicitat sa ii fac un tratament facial si sa folosesc ce cred eu ca e mai bun. Inca mai am cateva fiole :).

Cand a trebuit sa aleg produsele pe care le voi folosi sa imi arat talentele de cosmeticiana amatoare, m-am gandit sa folosesc un ser concentrat sau niste fiole cu ceva seruri pretioase…. si am ales din prima fiolele Gerovital H3 Evolution.

Am primit si multe informatii de la cei de la Farmec – Alina, nu pot sa nu te mentionez, multumesc inca o data, pentru mine informatia si documentatia de la sursa inseamna foarte mult si ma ajuta sa scriu in cunostinta de cauza.

Aceste fiole aduc hidratarea tenului la nivel de excelenta. Eu le folosesc fie dupa un scrub, fie dupa un masaj facial. Curat tenul fie cu o apa termala sau o apa micelara si apoi aplica continutul unei fiole. Merge inclusiv seara dupa o demachiere mai sustinuta, recomand sa aplicati continutul unei fiole si pe gat si pe zona decolteului.

Primul feeling il veti avea a doua zi dimineata, dupa prima aplicare,  cand simtiti pielea mai plina, mai neteda. Te speli pe ochi la prima ora si ai asa o senzatie ca pielea ta e multumita.

Dimineata se poate aplica fara probleme inainte de crema de zi, intra perfect in piele si nu va deranjeaza cu nimic machiajul de peste zi, din contra. Un fond de ten se aseaza mult mai bine peste o piele perfect hidratata.

Cei de la Farmec lucreaza la diverse formule de ani de zile, cremele Gerovital nu mai sunt un bun doar national, ci si oameni de peste mari si tari isi cumpara stocuri serioase din aceste creme ca sa le aibe pe termen mai lung.

Va redau un fragment din comunicatul de presa:

Fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution conţin un ser bogat în Superoxid Dismutazǎ şi Acid Hialuronic pur şi lipozomal, având efecte intense de hidratare şi de netezire a ridurilor. Acidul Hialuronic pur acţionează dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă, iar lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele şi umplu ridurile din interior, astfel încât ridurile şi liniile fine sunt mult diminuate.”

Citind si restul informatiilor primite si preluat de la Dr. farm. Ioana Borza, am aflat si mai multe despre acest ser din fiolele Gerovital si am inteles de ce este importanta actiunea lor.

Tot ce inseamna stres, raze UV si alte lucruri care ne afecteaza pielea, scad capacitatea pielii de a produce antioxidanti specifici la nivelul epidermei. Incepe astfel un proces oxidativ care inseamna o distrugere treptata a straturilor pielii. Tot aceste proces incepe la suprafata pielii insa ajunge sa functioneze ca o “cascada oxidativa” si sa ajunga la straturile profunde ale pielii. Si asa incepe procesul de degenerare al pielii si diversele probleme care vin imediat sa ne deranjeze.

Ingredientele din serul continut de fiolele Gerovital H3 Evolution aduc pielii exact ce are nevoie pentru a opri acest sistem de distrugere lenta si treptata a pielii. Sunt 3 ingrediente cheie pe care doamna Dr. Farm. Borza le mentioneaza si care ajuta pielea sa isi refaca acest sistem de aparare:

Superoxid dismutaza de înaltă puritate, din produsele gamei Gerovital H3 Evolution, fiind una dintre cele mai active şi stabile enzime antioxidante de
origine naturală, aplicat extern  s-a demonstrat că penetrează stratul cornos şi reface echilibrul antioxidant la nivelul epidermului şi a pielii. Superoxid dismutaza apară organismul împotriva impactului radicalilor liberi și implicit încetineşte îmbătrânirea  pielii: formarea ridurilor, deshidratarea, apariţia petelor pigmentare şi
pierderea elasticităţii.

O altă substanță responsabilă de aspectul sănăntos al pielii, de gradul de hidratare al acesteia  este acidul hialuronic, principala substanţă constituentă a matricei extracelulare. Fiind substanţă de umplere, are şi funcţie de suport, iar sub formă de proteoglicani, se va lega de proteinele din piele, colagen şi elastină, influenţând dispunerea spaţială a acestora şi ca urmare structura tridimensională a pielii.
Hialuronatul de sodiu este o substanţă cu greutate moleculară mare, care în mod normal nu poate pătrunde prin piele. În fiolele cu acid hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution acesta se regasește sub 2 forme: în formă pură și sub formă de lipozomi. Lipozomii, datorită dimensiunilor foarte mici,  se absorb în piele şi eliberează hialuronatul de sodiu care leagă o cantitate mare de apă într-o reţea tridimensională, mărindu-şi foarte mult volumul. În acest fel ridurile se umplu din interior şi se netezesc iar pielea devine mai fermă. Asocierea cu acid hialuronic pur cu greutate moleculară mare asigură formarea unei bariere protectoare pe piele, barieră care împiedică pierderile transepidermale de apă. “
Tratamentul este ideal sa fie aplicat in cure de cate 10 zile, insa eu cred ca e bine sa ai aceste fiole mereu in casa si atunci cand simti ca ceva nu e bine cu tenul tau sa faci si o micro-cura de 2-3 zile sau sa iti stabilesti o rutina, o data pe luna sa faci aceasta cura. Daca bugetul nu iti permite, desi o cutie de 10 fiole costa in jur de 50 de lei, eu consider ca macar o data la 3 luni acest tratament trebuie aplicat si vei face un lucru extrem de bun pentru capitalul de sanatate al tenului tau. Se pot cumpara si online direct de la Farmec.
Pentru ca obisnuiesc sa dau note produselor testate, pentru acest produs am nota Excellent fie ca l-am testat timp de 2 zile sau mai multe.
Mai pot adauga ca inclusiv pe persoana pe al carei ten am aplicat acest ser, se simte deja in textura pielii tenului o imbunatatire si o hidratare mult mai buna.
Recomand aceste fiole si celor sub 30 de ani, chiar daca este un produs dintr-o gama anti-aging.