Abercrombie & Fitch First Instinct

Abercrombie & Fitch First Instinct este un parfum care ne-a placut de la prima pulverizare. Folosesc pluralul pentru ca si eu si sotul meu am zis ca e un parfum mai diferit fata de ce am incercat pana acum si ni se pare unisex. Sau poate doar ne place mai mult decat altele.

De cand l-am primit, m-am tot gandit cum sa il pozez sa reflecte acel spirit un pic salbatic, altfel, tentant si foarte magnetic. V-am povestit foarte putin despre el intr-un parfum despre noutatile de la Douglas. Descrierea parfumului il face si mai tentant. Cu o baza de chihlimbar și mosc, piper Szechuan la notele de mijloc, iar gin & tonic și pepenele galben kiwano termină această experiență senzorială în notele de varf, “First Instinct” este un amestec modern masculin.

Parfumul imi aduce aminte foarte bine despre experienta la New York. Ma plimbam pe 5th Avenue si toata lumea venea dispre Central Park cu doua feluri de sacose, unele de la magazinul Apple si altii cu sacose Abercrombie & Fitch. Am zis ca neaparat trebuie sa intru si eu in acest magazin sa vad ce si cum. Am intrat, am urcat niste scari parca de club si fiecare etaj parea un fel de club tematic. Muzica era foarte intensa, un vibe foarte salbatic as spune. Eram pur si simplu parca luata pe sus de iuresul de clienti si vanzatori, toata lumea foarte animata sau foarte relaxata, parea ca sunt intr-un lounge bar unde fiecare facea ce simtea ca are chef. Cu acest feeling am ramas dupa ce am intrat la Abercrombie & Fitch.

Ce am patit noi ci parfumul First Instinct? L-am gasit cazut si spart. Initial am fost tare dezamagita,  am pierdut si din parfumul din interior,  am spart sticla inainte sa apuc sa o fotografiez, insa am reusit sa recuperez din parfum ceva si cand am golit sticla mi-am dat seama ca s-a spart destul de artistic. Practic abia acum as putea spune ca aceasta sticla, asa sparta si parca incompleta, reprezinta ceea ce as vrea sa spun ca este First Instinct. Am facut mai multe poze si mi s-a parut ceva atipic sa pozez o sticla de parfum sparta. Mai am in colectia mea niste sticle de parfum care tot asa fie sunt stricate, fie sunt incomplete si am facut o asa zisa natura moarta cu parfumuri. Sper sa va placa, sper sa va dea idei, sper sa va duca cu gandul ca e bine sa ne ascultam instinctul. Instinctul uman e tare bun, transparent si simplu la baza, nu ar percepe cioburi, ci forme luminoase de sticla.

abercrombieandfitchfirstinstinct-edt-beautybarometer-octombrie2016 abercrombieandfitch-firstinstinct-parfum-beautybarometer-reviewoctombrie2016

Abercrombie & Fitch First Instinct se gaseste in exclusivitate in parfumeriile Douglas, format EDT, 30ml 189 de lei si are si extensie de gama, Body Spray, Hair and Body Wash si Deodorant Stick, cu preturi incepand de la 95 de lei.

abercrombieandfitch-douglasromania-beautybaromter-review-2016

abercrombie-fitch abercrombie-fitch-parfum

abercrombiefitchparfumfirstinstinct abercrombrie-fitch