Accord Chic Yves Rocher, parfum cu piper roz, tamaie si alte ingrediente pretioase

Accord Chic Yves Rocher este un parfum cu ingrediente pretioase care o sa ma convinga din ce in ce mai mult sa imi cresc colectia Secrets d’Essence de la Yves Rocher. Cu Yves Rocher am o relatie speciala. Am reusit sa gasesc si pe eBay un vintage si practic fiecare produs Yves Rocher este o experienta placuta si una legata de emotii. In primul rand, stiu ca mamei ii plac produsele Yves Rocher foarte mult si de cate ori am un produs nou de la ei, ma gandesc ce va spunea ea despre el.

Povestea Yves Rocher incepe dintr-o pasiune pentru ce inseamna lumea vegetala. Au ajuns sa aiba propriile culturi de plante, sa identifice ingrediente noi de provenienta vegetala si asta ii ajuta sa evolueze si ca business, precum si ca nivel de calitate. Ganditi-va ca am folosit primele produse Yves Rocher acum peste 20 de ani, eram adolescenta si prima mea “crema pentru cosuri” care a si functionat a fost ceva de la Yves Rocher. Primul parfum tinut ascuns printre carti era tot un Yves Rocher. Donc, ce n’est pas une coincidence. Primul magazin Yves Rocher vazut in Franta a insemnat pentru mine un fel de camera de comori, abia implinisem 18 ani si emotia a fost puternica sa vad rafturile de parfumuri si creme cu accente vegetale.

Accord Chic este parfum ce intra un pic in zona parfumeriei de nisa prin felul in care a fost conceput, ca de altfel toate parfumurile din seria Secrets d’Essence. Yves Rocher vorbeste despre principiile din Haute parfumerie aplicate pe aceasta serie de parfumuri.

”Piperul Roz și esența de Elémi își dezvăluie latura picantă și conferă strălucire Irisului. Pentru un plus de profunzime și contrast, am adpugat extractul de Benzoină cu accente onctuoase și extractul de Tămâie cu notele sale misterioase. Accord Chic dezvăluie o feminitate cutezătoare, rafinată și deosebită. ” Olivier Cresp & Marie Salamagne, Parfumieri

Accord Chic, ingrediente si arome

PIPER ROZ

Piperul roz este picant și condimentat, cu accente acidulate. Acesta imprimă parfumului o prospețime efervescentă.

ELEMI

Aroma extractului de Elemi este fresh, condimentant cu fațete verzi, balsamice și acidulate. Conferă parfumului o notă picantă.

IRIS

Având nuanțe violete, lemnoase și pudrate, Irisul se deschide pe note suple și maiestoase. Conferă parfumului o densitate florală extrem de elegantă.

BENZOINĂ

Benzoina este delicată, balsamică, vanilată și pudrată. Aceasta imprimă parfumului căldură și senzualitate.

TĂMÂIE

Notele de Tămâie sunt balsamice, rășinoase și picante, cu fațete acidulate și fresh. Imprimă parfumului o semnătura misterioasă.

Parfumul se gaseste in parfumeriile Yves Rocher, dar si pe magazinul online la pretul de 195 de lei, 50 ml, EDP.

 

yvesrocher-accordchic-beautybarometer2016-beautyreview-29

yvesrocher-accordchic-beautybarometer2016-beautyreview-3 yvesrocher-accordchic-beautybarometer2016-beautyreview-11 yvesrocher-accordchic-beautybarometer2016-beautyreview-39 yvesrocher-accordchic-beautybarometer2016-beautyreview-42 yvesrocher-accordchic-beautybarometer2016-beautyreview-44 yvesrocher-accordchic-beautybarometer2016-beautyreview-45