Pick N Dazzle, my beauty box

Pick N Dazzle este my beauty box, your beauty box, her beauty box si e pe bune treaba asta. Adica e cutia mea, a ta si a cui o mai doreste. Este acea cutiuta de beauty gandita exact pe ce ai tu nevoie si bazat pe ceea ce iti doresti tu. Daca nu-ti place rujul roz, nu o sa primesti niciodata asta. Daca nu vrei crema pentru ten gras, la fel, niciodata nu vei primi asa ceva in cutiuta.


Cum sa primesti cutia aceasta?
Simplu, intra pe site-ul Pick N Dazzle, fa-ti profil, ia cam 8-10 minute sa iti completezi profilul, dar merita, vei spune exact cine esti si ce vrei, iar la final iti alegi ce tip de beauty box vrei sa primesti: Sleek Pick ( 79 de lei), Dazzle Picks (159 de lei) si Premium Pick ( 239 de lei). Preturile prezentate aici sunt valabile in cazul in care va abonati pentru 6 luni, banii se platesc doar cand se trimite cutia fie la livrare, fie prin PayPal, cum va vine mai usor. Eu va recomand sa va abonati 6 luni, ca sa aveti o continuitate si sa va bucurati si de un pret bun. Cei de la Pick N Dazzle vor vedea de la luna la luna ce nevoi ai si ce preferinte ai, asa ca vei primi cutii in acord cu profilul tau. Adica nu te vei trezi cu o crema de fata in 3 cutii consecutive, e cineva acolo care gandeste logic ca nu poti consuma o crema pe luna.

Am facut si un mic filmulet si cu o voce ragusita va povestesc prima mea experienta cu Pick N Dazzle.

Mi-a placut conceptul, mi-a placut echipa care se ocupa de acest proiect, asa ca…. eu abia astept cutiuta de luna viitoare?

Promit review-uri la produse, mai multe articole, stiti ca imi place enorm ideea de beauty box si acum am ocazia sa cunosc si o cutiuta personalizata 100%. Ce sa vreau mai mult?

Voi v-ati comandat Pick N Dazzle?