Joko Make-up, un brand nou de machiaj

Joko Make-up, un brand nou de machiaj aparut la noi, dar si in alte tari, mi-a fost prezentat de catre cei ce detin Face Bucharest, distribuitor oficial al produsele Ziaja in Romania si mai nou si Joko Make-up. In primul rand, as vrea sa va spun ca si Ziaja si Joko Make-up sunt marci poloneze. Polonia a fost si este un mic centru al inteligentei din zona de beauty, ca sa zic asa, acolo au laboratoare multe marci internationale si totodata acolo avem de a face cu un profil de consumator avansat.

Am fost de cateva ori la Varsovia si am fost impresionata de cochetaria femeilor. Acolo am vazut extensii de gene si unghii cu gel cu mult inainte sa apara la noi. Tot acolo am fost surprinsa sa vad ca toate saloanele de beauty ofereau cursuri de self make-up si chiar aveau cerere. Polonezele chiar sunt femei frumoase, mai frumoase decat romancele si imi asum asta cand spun. Sunt si foarte preocupate de felul cum arata. Ma plimbam printr-un cartier marginas din Polonia si aveam senzatia ca strada era un catwalk, atunci am realizat ca eram langa un liceu si adolescentele plecau spre casa. Incepand de la tinuta, machiaj si pana la cum aveau parul aranjat, erau niste frumuseti toate. Colegele mele din Polonia erau toate preocupate de silueta, de mers la sala si la masaj.

Ca atare, cand mi s-a propus sa incerc produsele Joko, mi-a fost suficient sa aflu conexiunea cu Polonia. Am citit apoi pe site-ul lor si am aflat ca sunt un brand accesibil, insa gandit sa raspunda si nevoilor profesionistilor.

Iata descrierea oficiala:

“JOKO MAKE-UP – reflects global trends, fashionable color palettes with original textures, consistencies and the masses closed in simple but outstanding packaging. The brand collaborates with professionals from Italy and France and its unique collections are created with the use of the latest active ingredients and unique, Swiss micronization technology.”

jokomakeup-beautybarometer-review-noiembrie2016-1

Am incercat ruj, rimel si oja, the basic stuff, ca sa zic asa. Rujul este hidratant, are si filtre UV. Am nuanta 48, Orange Sorbet, mi se potriveste foarte bine si rezistenta e chiar buna pentru un ruj hidratant. L-am aplicat pe la 12 si seara la 8, chiar daca mancasem intre timp, mai aveam ceva culoare pe buze. In swatch rujul e aplicat intr-un singur strat.

jokomakeup-beautybarometer-review-noiembrie2016-6 jokomakeup-beautybarometer-review-noiembrie2016-8 jokomakeup-beautybarometer-review-noiembrie2016-10 jokomakeup-beautybarometer-review-noiembrie2016-11 jokomakeup-beautybarometer-review-noiembrie2016-13 jokomakeup-beautybarometer-review-noiembrie2016-14

jokomakeup-beautybarometer-review-noiembrie2016-16 jokomakeup-beautybarometer-review-noiembrie2016-18

Rimelul este eficient, comparabil cu foarte multe rimeluri profesionale. Oja mi s-a parut chiar interesanta si rezistenta, mi-a dat chef sa port ceva oja rosie in perioada aceasta. Am reusit sa pozez doar un deget, m-a apucat talentul in timp ce faceam pozele si am incercat intai doar un deget, ca sa nu stric apoi minunata manichiura rosie.

Trebuie sa mai spun ceva: imi plac maxim ambalajele, se vede ca cine le-a gandit, are mult simt practic. Produsele se apuca bine, rimelul e stabil si pe vertical, scrisul este mare si clar, am putut citi nuanta rujului fara sa imi pun lupa. Plasticul nu se simte ca unul cheap, e bine slefuit si da senzatia unui produs elaborat. Pentru mine ambalajele sunt foarte importante, pana la urma ele dau si o siguranta in mentinerea calitatii produselor. In cazul produselor de machiaj, conteaza ca un rimel sa poata fi bine tinut, o pensula de oja sa stea compacta si sa nu lase dare.

Produsele sunt accesibile ca si pret, comparabile cu zona de mass market, cu preturi pornind de la 10-15 lei, desi Joko depaseste multe marci pe care le vad frumos expuse in supermarketuri.

Overall, mai vreau sa incerc din produsele lor si sper sa va prezint curand si altele. In functie de reactiile voastre, poate facem si un concurs, ce ziceti?

Produsele momentan sunt disponibile in putine locuri, in farmacia din pasajul Universitate din Bucuresti, in alte magazine care au si sortiment Ziaja. In orice caz, puteti sa ii contactati pe cei de la Face Bucharest ( ii gasiti pe Facebook) pentru a afla daca sunt si in magazine din cartierul/orasul vostru.

NOU: Incepand din decembrie, gasiti produsele online pe Vegis.

jokomakeup-beautybarometer-review-noiembrie2016-2