Tutorial Machiaj cu produse accesibile, ten matur

De multa vreme ma gandeam sa va prezint un tutorial de machiaj cu produse accesibile si adaptat la un ten matur, adica pentru doamne de 40 de ani si mai mult. Multe dintre voi mi-ati scris ca nu prea mai suportati mult machiaj, ca in timpul zilei un tus sau prea multe straturi de fard amestecat pe pleoape nu va face prea bine. Asadar am gandit un machiaj simplu, de zi cu zi. Am folosit doar produse de mass market, cu exceptia fondului de ten, este Joviale de la Ivatherm. Consider ca un fond de ten usor, hidratant si realizat de un brand de dermatocosmetice este mult mai usor de tolerat zi de zi. Totodata costa doar 73 de lei, asa ca nu este foarte departe ca si pret de fonduri de ten precum Max Factor, l’Oreal Paris sau chiar Maybelline.

Ca si paleta de farduri, va recomand sa va realizati una treptat cu pastilele de fard rezerva de la Melkior sau sa cumparati una gata facuta, dar cu ceva culori luminoase. In machiajul din clip am ales sa folosesc Maybelline Blushed Nudes.

melikior-beautybarometer2017 tutorial-makeup-produseaccesibile-tenmatur-beautybarometer-februarie2017-1 tutorial-makeup-produseaccesibile-tenmatur-beautybarometer-februarie2017-2 tutorial-makeup-produseaccesibile-tenmatur-beautybarometer-februarie2017-3 tutorial-makeup-produseaccesibile-tenmatur-beautybarometer-februarie2017-4

maybelline-blushnudes-beautybarometer-februarie2017-tutorialmachiaj

Si in descrierea clipului v-am lasat lista de produse si link-urile catre magazinele online de unde le puteti cumpara, v-o las si aici:

Fond de ten Ivtaherm Joviale nuanta 01, 74 de lei  http://bit.ly/2l7IZnX

Pudra compacta Bottega Verde nuanta Clair de Lune, 53 de lei: http://bit.ly/2kSadQZ

Blush Benecos, nuanta Sassy Salmon , 22 de lei http://bit.ly/2kSaZgR

Paleta Maybeline Blushed Nudes, 45 de lei : http://bit.ly/2lQ2D6R

Rimel Maybelline , negru, 25 de lei http://bit.ly/2lgI86K

Balsam de buze Maybelline, Babylips, 11 lei, http://bit.ly/2lgFXzT

Va recomand sa va luati mereu dupa propria intuitie si mai ales dupa 40 de ani sa tineti mai mult la sanatatea tenului decat ati tinut pana acum.

 

Before:

nomakeup-beautybarometer2017

 

After

makeup-produseieftine-2017