Oriflame Giordani Gold, 40 de ani de frumusete

Oriflame Giordani Gold implineste 40 de ani, 40 de ani de frumusete si de produse destinate femeilor. Giordani era marca la care ravneam in liceu si la care am avut acces imediat ce bursa de student mi-a permis sa ma bucur de parfumul celebru sau de rujurile pretioase.

Giordani Gold reflecta arta de a trai frumos. Daca treceti in revista produsele din seria aceasta, veti observa multa grija la detaliu, pentru texturi si formule. Dupa atatia ani, parfumurile sunt deja atat de usor de recunoscut si atat de iubite de femei de toate varstele.

De curand am primit si o surpriza din partea celor de la Oriflame care au dorit sa sarbatoreasca cei 40 de ani alaturi de bloggerii de beauty. Pachetul cu produse Oriflame mi-a adus aminte de multe lucruri, de primul fond de ten, de primul ruj, de cataloagele rasfoite printre fisele de lectura de la facultate sau in pauza de cafea la birou. Chiar si acum, dupa atatia ani, tot mai rasfoiesc cu placere un catalog Oriflame si intotdeauna ma uit cu entuziasm la unboxing-urile facute de Mademoiselle Lorraine, pe care cu siguranta o stiti.  Intotdeauna aleg ceva, cat de mic sau noutati, cand apare un parfum intotdeauna vreau sa il incerc.

Pentru ca o aniversare nu putea veni asa simplu, Oriflame anunta reeditarea perlelor de pudra, acum si sub forma de fard de ochi sub forma de perle. Nu m-as fi gandit la aceasta formula, dar este o idee interesanta.  Parfumul Incontro se intoarce, pentru ca a fost atat de iubit si de cerut de fanii Oriflame.

giordanigold-makeup-oriflame-40deani-beautybarometer2016-2

Rujul Giordani Gold Iconic Heritage este o bijuterie si la capitolul aspect, dar si textura este minunata. Chiar un ruj hidratant, iti invaluie buzele intr-o pelicula cremoasa si bogata, genul acesta de rujuri sunt preferatele mele. Va fi in editie limitata, cu doar 5 nuante, amintind de primele rujuri Giordani.

Asadar, ca tot ne apropiem de final de an si eu tot ma aproprii de varsta de 40 de ani, am rezonat tare bine cu aceasta aniversare. La multi ani, Giordani Gold!

giordanigold-makeup-oriflame-40deani-beautybarometer2016-4 giordanigold-makeup-oriflame-40deani-beautybarometer2016-5 giordanigold-makeup-oriflame-40deani-beautybarometer2016-10

oriflamegiordanigold-beautybarometer-review-noiembrie2016-20