Armani, de la moda la parfum

Armani este o casa de moda cunoscuta si admirata, dar de cativa ani ne bucura cu arome iconice. Cand spunem eleganta in stil italian automat ne ducem cu gandul la Armani. Parfumurile Armani au cucerit pe iubitorii de eleganta olfactiva inca din 1981 cu prima lansare de parfum de dama numita simplu Armani.

Prima lansare ce a cucerit iubitoarele de parfum la nivel mondial a fost in 1995 cu Aqua di Gio, dupa o alta lansare numita doar Gio din 1992. Aqua di Gio a insemnat o explozie a brandului in materie de parfumuri. Toate experienta designerului Giorgio Armani din vacante, in special de pe insula Pantelleria unde ii placea sa se odihneasca in zilele de vara, s-a transpus intr-o aroma floral fructata cu accente usor acvatice.

Armani Aqua di Gio, un floral fructat acvatic in premiera

Aqua di Gio pentru femei este poate cea mai reusita combinatie de note fructate neasteptate precum ananas, pepene rosu, piersica cu note de frunza de banane, zambila, bujor, apoi note acvatice cu o baza de ambra, stirax, cedru si santal. Parfumul e mai complex precum compozitie, nota acvatica fiind o supriza extrem de placuta intr-un buchet floral si fructat atat de variat.

Aqua di Gio a fost parfumul a milioane de femei si este in continuare. Aminteste de vacante, de haine usoare si de emotii placute. Prin acest parfum s-a reusit o cucerire reala a femeilor. A fost un mesager al elegantei italienesti transmis catre toate femeile.

Si Armani, eleganta si distinctie

Si de la Armani este un alt parfum care a cucerit iremediabil. A fost un parfum asteptat. Piata bazaia la acel moment, 2013, de zvonurile ca actrita Catherine Blanchet va fi imaginea unui parfum al acestei case. Catherina Blanchet avea deja o relatia profesionala aparte cu Giorgio Armani. Purta deseori tinutele sale pe covorul rosu. Zvonul a fost confirmat. Parfumul Si a fost lansat si campania de publicitate o avea in centru pe Catherine Blanchet.

Avem un parfum ciprat fructat cu o nota extrem de frumoasa de coacaze.

Si a fost un parfum foarte prolific in flankere, ca atare astazi sticle de la negru la rosu sau roz va atrag privirile. Seria de Si Passione a mers pe o linie mai florala.

Armani, preferatele mele

Gio de la Armani a fost o surpriza atat de frumoasa si atat de rara. Insa astazi port cu placere in orice anotimp Aqua di Gio, da acel sentiment de proaspat si luminos. Din seria Si imi place mult Si Intense. Si Intense are o caldura speciala, fructele parca par un pic atinse de o nota de ciocolata, desi nota aceasta gurmanda nu este amintita intre notele oficiale.

Tie ce parfum Armani iti place?