aura mugler

Aura Mugler

Aura Mugler a sosit cu misiunea de a schimba peisajul olfactiv din parfumeria mainstream. Bon, nu e un parfum comod. Nu e un parfum pe care il aplici si iesi din casa sa mergi dupa niste muffins si ceva quinoa autohtona. Ati ghicit. Aura Mugler cere putina decodare. Pe iubitoarele lui Angel o sa le faca sa tresara, amintindu-le poate momente fara contururi precise. Aura Mugler este un parfum floral carnal.

L’histoire despre piramida olfactiva veti gasi cu siguranta pe site-ul oficial Mugler si in parfumerii. Am sa va spun doar ca mie mi-a inspirat ceva inedit. Un amestec de artificial si animalic in acelasi timp. Notele verzi sunt parca sufocate de un miros lemnos atipic. Imi plac notele lemnoase, insa aici am simtit un lemnos parca incarcat de umezeala, de ceva salbatic, parca si artificial sau chimic, in fine, nu stiu sa redau prea bine senzatia. E ca mirosul unei licori medicinale, dar mixata cu o doza de senzualitate. Nu stiu daca vi s-a parut vreodata siropul de tuse sexy, dar acolo ar duce senzatia.

Unii spun ca parfumul a fost un experiment al celor de la Firmenich, practic unul dintre cei mai renumiti furnizori de materii prime, precum si de parfumuri in sine. De la Firmenich vin cele doua ingrediente ce aduc putina nebunie in acest parfum, Wolfwood si Tiger Liana. Ambele ingrediente isi tradeaza caracterul dupa nume, Wolfwood este o molecula obtinuta in laborator si aduce o aroma lemnoasa si aromatica. Tiger Liana, obtinuta dintr-o radacina folosita in medicina chineza, cu un aport de miros umed, vegetal, putin aducand si note de fum. In plus, veti simti rubarba. Un ingredient mai degraba gastronomic, banal pentru unele popoare, un fel de loboda pentru francezi si o delicatesa pentru noi, daca stim cum sa o preparam.

Este un parfum ce vine ca si o manusa pe mainile atat de furibunde dupa tehnologie ale generatiei de Millenials. Desi imaginea parfumului este o frumoasa ce parca e rupta din peisajul din Avatar si care pare sa se contopeasca cu o natura virgina, vorbim de un parfum modern. Imaginea de salbaticie sau conexiunea cu natura se intampla undeva intr-un spatiu primordial recreat cu emotie si cu tehnologie. Sticla, o inima verde, este ceea ce speram sa regasim. O natura ascunsa in spatele sticlei, a ecranelor de care suntem inconjurati.

Parfumul trebuie incercat, e un parfum evident dificil, nu cred ca o sa va placa tuturor, dar marcheaza sau readuce o directie mai diferita in parfumeria mainstream, un oriental vegetal-verde. Dupa invazia roz si gurmanda a lui Angel Muse, cred ca verdele Aura face putina echilibrare de vibratii.

Parfumul Aura Mugler este deja prezent in majoritatea parfumeriilor clasice, online si dutty free, costa in jur de 290 de lei/ 40 euro pentru 30 de ml. Il gasiti in format de 50 si 90 de ml. Sticla este atipica, bineinteles se poate reumple, ca si multe alte  parfumuri Mugler. Parfumul are extensie de gama, lapte de corp, gel de dus si sticla cu refill.

 

Parfumul poate fi cumparat online:

Aoro, BestValue, eMag.

 

 

 

 

Cateva imagini de la superbul eveniment de lansare organizat de distribuitorul oficial in Romania, Orbico, puteti vedea si pe Youtube, intr-unul din vlogurile mele saptamanale:

Un scurt review auziti si in clipul de tip Haul Parfumuri de Primavara aici: