Autobronzare cu succes, St. Moriz

Cand o femeie are parul cret, ea il vrea lins si daca e lins, il vrea cret. Daca cineva e alb, vrea sa fie ceva mai bronzat. Bun, eu visez mereu sa gasesc acel autobronzant ideal, adica sa il aplic cand vreau si fara efort si sa am si eu picioarele bronzate. Zic picioarele, pentru ca daca la fata si pe maini ma mai prinde soarele, picioarele mele se bronzeaza rar si foarte greu.

Cand am primit doar vestea ca St. Moriz urmeaza sa fie adus in Romania de catre VOK in regim de exclusivitate, m-am oferit voluntar spre testare cu mare entuziasm. Am citit atatea review-uri pozitive despre acest brand, incat am zis ca trebuie sa vad si eu cum e.


Am urmat pasii clasici pentru bronzare acasa: o mica exfoliere, o crema hidratanta de corp si apoi am aplicat spray bronzant St. Moriz Medium, ajutandu-ma de manusa speciala. Va mai spun ce prostie facusem cu doua zile inainte de a sosi produsele St. Moriz. Fiind atat de agitata sa le primesc si sa ma colorez, cu doua zile inainte am mai testat o crema autobronzata cumparata din UK, bineinteles ca nu prea s-a asezat bine si deja aveam emotii despre cum voi arata si dupa ce ma voi da si cu St. Moriz.

Si iata cum am aratat dupa vreo 2-3 ore de la aplicare.

Cred ca este evident unde sunt pozate picioarele fara autobrozant si unde se vede efectul. Pozele sunt facute la lumina naturala, fara nici o editare.

Pe picioare am aplicat doua straturi din spray-ul autobrozant St. Moritz, medium. Voiam sa am o culoare mai intensa.
Pe corp am aplicat crema de autobronzare graduala, iar pe fata am pus doar o picatura de autobronzant gradual in crema de fata. Pot folosi pe timpul zilei, pentru a accentua efectul, crema cu efect instant si care se curata seara, Instant Wash Off Self Tan, asa ca am zis ca pe restul corpului si pe fata nu vreau sa fiu bronzata prea intens pentru ca pot accentua asta de cate ori am chef. Am vrut insa picioarele sa mi le asigur colorate.

Imi place mult ca St. Moriz nu da efectul acela de portocaliu pe care il am in general dupa un autobrozant. Un singur autobrozant a mai fost atat de ok, era un lapte autobronzant gradual de la Lancome, care nu se mai gaseste si costa si de vreo 4 ori fata de orice produs St. Moriz.

Produsele se pot gasi pe vok.ro, spray-ul bronzant costa 39.95 de lei, are 150 de ml, cred ca o sa imi ajunga si pentru vara urmatoare. Este important sa va cumparati si manusa, costa tot 39.95 de lei, va ajuta sa va bronzati uniform si sa nu ramaneti nici patate pe maini.

Cam asta este tot, eu ma simt deja relaxata, la plaja voi sta tot la umbra, dar voi fi bronzata.