Beauty marathon, din nou

#BeautyMarathon cred ca va deveni o tema oarecum stabila in perioada urmatoare. Tot zic ca este vara si e mai liniste, ca se va simti atmosfera de vacata. Nu prea este cazul. Multe noutati si multe lucruri se intampla in zona de beauty, iar eu incerc sa tin ritmul cu ele, antrenandu-ma ca pentru un maraton de frumusete. Asadar cred ca luni, pe langa vlogul de luni, o sa va scriu si un articol de acest gen in care sa va spun pe scurt ce s-a intamplat in saptamana precedenta.

Am fost saptamana trecuta la prezentarea MAC Cosmetics, o prezentare despre trendurile din machiaj Toamna-Iarna 2015 si in curand o sa va scriu mai detaliat pe ce va pune accent aceasta marca atat de celebra in zona de machiaj. Prezentarea a fost extrem de concentrata si demonstratiile de machiaj au fost foarte utile.

In sfarsit mi-a sosit Chanel Chance Eau Vive, a fost cam cu emotii aceasta achizitie. Parfumul se comanda cu pre-comanda la Boots, in UK. Imediat dupa plata am primit un mesaj ca mi s-a anulat comanda, dar cu ajutorul fratelui meu am reusit sa o refac, este destul de stresant cand sunt asemenea lansari, toata lumea comanda si site-urile nu mai fac fata. Primele impresii sunt putin confuze, cred ca asteptarile mele erau ceva cam mari, oricum Chanel Chance Eau Vive se anunta un parfum al acestei veri, foarte proaspat si energic.

Toata saptamana m-a concentrat puternic pe ceaiul Detox de la YogiTea, imi place tare mult gustul si imi da o stare tare buna. Mai am cateva pliculete, saptamana aceasta il termin sigur.

Noutatile l’Oreal Paris mi-au adus doua glossuri Mega Gloss Infaillible, au o stralucire super si abia astept sa le port la machiaje de vara. Costa 49 de lei si deja le gasiti in magazine. Chiar vreau sa le testez si rezistenta.

Duminica am ajuns la Plaza Romania la Summer Beauty Tunnel si recunosc ca cel mai mult am stat la standul l’Occitane en Provence unde am testat parfumuri si noul lor CC cream care mi se pare foarte interesant. Este alb atunci cand iese din tub si isi activeaza culoare prin aplicare, se si adapteaza la culoarea tenului.

In rest, va mai spun cate ceva si in vlogul meu de luni dimineata, unde ca de obicei sunt un pic aiurita, dar ca intotdeauna ziua de luni incepe mai greu.

Sa aveti o saptamana minunata!!