Make-up Vichy, invitatie pentru tine

Inca de cand am inceput cursurile de make-up artist, mi-am dat seama ca nu voi face niciodata machiaje spectaculoase si cu tot felul de efecte. Am privit mereu machiajul ca pe ceva care te lasa sa arati asa cum esti tu, insa iti accentueaza ceea ce ai frumos si nu iti dauneaza sanatatii tenului. Asa ca din start am inceput sa folosesc fondurile de ten din gamele de dermatocosmetice, din game bio sau ale unor marci care pun si ingrediente de ingrijire in produsele de machiaj. Un fond de ten aplicat corect si care iti da senzatia de confort pe ten, inseamna din start un machiaj reusit.

Fondurile de ten Vichy mi-au permis sa fac si machiaje de zi, si de ocazie, si pentru tenuri cu probleme sau ten cu riduri. Preferatul meu ramane Teint Ideal, in varianta fluida. Efectul de luminozitate se remarca imediat si clientele mele se admirau in oglinda dinainte sa le termin machiajul. Liftactiv Flexiteint m-a scos mereu din acel impas pe care il mai intalneam in cazul ridurilor fine din jurul ochilor si a cerintelor clientelor de a le aplica ceva usor in jurul ochilor care sa nu le usuce pielea. Surprinzator am intalnit multe femei care nu suporta ideea de anticearcan, se feresc de texturile mai dense ale anticearcanelor si prefera doar o acoperire usoara, dar confortabila. Dar o veste buna, Vichy are si un baton anticearcan, Dermablend, si abia astept sa va demonstrez ca este o optiune ideala pentru tenul vostru.

Am o invitatie pentru voi, pentru cele care sunteti din Bucuresti sau veti fi in trecere prin Bucuresti in urmatoarele 4 week-end-uri: va astept cu sesiuni de flash make-up la standul Vichy din farmacia Help Net de pe Radu Beller nr. 3-7, zona Piata Dorobanti, farmacia care este langa magazinul Mothercare. O sa aveti ocazia sa intelegeti de ce un fond de ten Vichy poate fi o optiune ideala pentru orice machiaj iti doresti, vom vedea impreuna ce fond de ten ti se potriveste mai bine si vei pleca si machiata.

Va invit sa va programati in intervalul orar 15:00-19:00 din zilele  18-19 octombrie, 25-26 octombrie, 1-2 noiembrie, 8-9 noiembrie pe adresa mea de email beautybarometer@yahoo.ro si in curand veti putea face asta si pe pagina de Facebook Vichy.

Am rugamintea ca mesajele voastre de programare sa mi le trimiteti pentru fiecare week-end de sesiuni de make-up pana in ziua de vineri precedenta respectivului week-end, ora 19:00 ca sa pot sa va si confirm. Pe email va rog sa imi lasati un nume si un numar de telefon.

Va astept cu drag!