Givenchy Dahlia Divin Le Nectar de Parfum

Parfumierul François Demachy a creat Le Nectar de Parfum pentru a rezuma spiritul Dahlia Divin într-o odă adusă frumuseții. Un elixir al strălucirii orbitoare. Mimoza este prin excelență floarea de aur împrumutând semnătura unică acestui nou parfum. Înfloritoare chiar și în căldura soarelui, ea poate înflori chiar și în inima deșertului.

Dune aurii infinite, o senzație de căldură blândă pe piele, soapta unei brize lejer parfumate…Mimoza impregnează Dahlia Divin Le Nectar de Parfum cu toate aceste impresii și plăceri rafinate. Baza parfumului, strălucirea magică, ca și când s-ar închina la altarul celei mai radiante feminități.Notele de bază de iasomie de sambac prezente încă din Apa de Parfum se întrepătrund acum cu note senzuale de trandafir, sporindu-i zborul pudrat cu eleganță subtilă.

Acest acord floral splendid este evidențiat de notele cremoase de vetiver și de o esență sacră de lemn de santal, îmbogățit cu accente de boabe de tonka și mosc vanilat, promisiunea unui parfum tot mai fermecător care lasă o urmă generoasă. Prin catifelarea și delicatețea de satin, Givenchy Dahlia Divin Le Nectar de Parfum se desfășoară într-o mângâiere ce denotă o senzualitate rară. Notele bogate, spumoase care persistă evocă o imagine de frunze aurii prețioase.

DD Nectar Model FB TW DD Nectar MOF3 FB TW Insta DD Nectar Still Life Nectar FB TW Insta

Candice Swanepoel este femeia Dahlia Divin. Acest supermodel carismatic face parte din universul Givenchy: o prietena a lui Riccardo Tisci, a fost imaginea campaniei Givnechy Jeans și a defilat în numeroase prezentări de modă ale Casei. Aici, frumusețea ei este pusă în evidență de o rochie Haute Couture Givenchy Summer 2016 creată de Riccardo Tisci: o creație de mătase satinată beige auriu, care a necesitat 350 de ore pentru a fi finalizată, fiind decorată în întregime de cristale cusute manual.

Spot-ul Dahlia Divin a fost realizat de regizorul canadian Gordon von Steiner, un specialist în cinematografia de modă, al cărui stil modern și creativ i-a adus numeroase premii. Estetica sa radicală și dragostea pentru îmbinarea stilului narativ cu seducția sunt memorabile pentru audiență. În această campanie fără precedent, folosirea culorilor alternate de scene alb-negru exprimă puterea stilului său personal autentic.

Vizualul campaniei este realizat de unul din cele mai mari nume în industria fotografiei de modă,Peter Lindbergh, care nu mai are nevoie de nici o introducere. El imortalizează pentru Givenchy femeia Dahlia Divin în stilul să propriu: radiantă, magnetică, pură și atemporală.

Sursa text: Comunicat de presa

Pentru ca imi place deja Dahlia Divin clasic, dar si celelalte parfumuri din seria Dahlia Noir, astept cu ceva curiozitate si aparitia acestui parfum. Din august il veti gasi la toate parfumeriile, la pretul de 436 de lei pentru 50 ml EDP. Voi merge sa il incerc in parfumerii de indata ce va aparea si o sa va povestesc cum mi se pare. Va las si cateva poze cu mica colectie Dahlia Divin pe care o am acum in marea mea colectie de miniaturi. Totusi, inca in topul preferintelor mele Givenchy, raman Ange ou Demon sau Organza, parfumuri pe care cred ca Givenchy va fi greu sa le depaseasca cu alte creatii. Astept si parerile voastre, sa imi spuneti ce parfum Givenchy va place mai mult sau ce parfum Givenchy purtati in ultima perioada.

givenchydahliadivin givenchy-dahliadivin-beautybarometer2016