Babor News, Doctor Babor Repair Cellular, la Top Line

Babor este una dintre marcile pe care o recomand intotdeauna celor care spun ca au asteptari foarte mari de la produsele cosmetice in care investesc. Am tot incercat in ultima perioada produse Babor si urmaresc mereu cu interes lansarile si noutatile. Babor aduce cateva noutati si in aceasta perioada. Este vorba de gama Doctor Babor Repair Cellular.

REPAIR CELLULAIRE dr BABOR.jpg

Doctor Babor Repair Cellular este o gama menita celor care au nevoie de o regenerare intensiva. Aceasta linie ofera rezultate impresionante in vindecarea ranilor si asistenta post operatorie.

Doctor Babor Repair Cellular, Ultimate Repair Cream contine un compus creat de specialistii Babor, Biogen Plant, ce ajuta la regenerarea celulara intensiva si care se regaseste in aceasta crema in procent de 15%.

Biogen Plant inseamna mai exact o combinatie de rozmarin, ginseng, urzica, grausor, macris, fumaria si alga marina bruna.

Abilitatea unica de reface pielea face din Doctor Babor Repair Cellular, Ultimate Repair Cream un miracol anti-aging. Crema este ca prim target gandita pentru persoanele aflate in perioada post-operatorie sau dupa interventii de natura estetica, dar este extraordinara si pentru calmarea arsurilor solare. Totodata, fiind considerata o crema minune, oricine isi doreste un tratament anti-aging avansat, poate folosi aceasta crema de ultima generatie.

BB463207 - Collagen booster cream tiegel

O alta noutate Doctor Babor este si crema Collagen Booster Cream, o alternativa a tratamentelor faciale bazate pe injectarea diverselor seruri cu efect antirid.

Doctor Babor Derma Cellular Collagen Booster cream aduce imbunătățiri vizibile și palpabile în fermitatea și tonusul pielii. Dupa folosirea acestei creme, se remarca si creștere palpabilă a elasticității și flexibilității pielii. Ingredienţi activi cheie: palmitoyl tripeptide -3 (restructurează rețeaua de colagen și fibrele de elastină pentru a forma o structură densă, netedă, crescând astfel densitatea și fermitatea pielii vizibil și palpabil), tripeptide -2 (protejează colagenul și fibrele de elastină împotriva degradării enzimatice), acid hialuronic (asigură hidratarea pielii), colagen marin (asigură hidratarea pielii), panthenol, uleiuri naturale din plante (susan, avocado, ulei din nuca de macadamia).

Produsele Doctor Babor se gasesc in magazinele Top Line, in magazinul online Top Shop si in saloanele partenere.

Preturile celor doua produse prezentate:

Doctor Babor Repair Cellular, Ultimate Repair Cream – 859 de lei

Doctor Babor Derma Cellular Collagen Booster – 845 de lei