Am primit invitatia la avanpremiera de la Maleficient, insa ziua aceea parea sa se comprime. Calendarul imi arata ca doar daca as avea aripi de vrajitoare as putea sa fiu in acelasi timp in doua locuri. Am analizat si am luat o decizie rapida : am trimis-o pe Dana la avanpremiera. Am avut noroc ca organizatorii au fost de acord cu schimbarea aceasta si totul a fost ok. Am simtit ca Dana va aprecia cu adevarat si machiajul din film si povestea in sine. Dana are blogul DanaMakeup.ro si mi-a fost colega de banca la cursul de machiaj…si inca o colega buna, genul care scrie temele asa frumos ca poti copia dupa ea… de la ea am incercat sa fur secrete de make-up.
Hai sa vedem impresiile ei de dupa film si ce a simtit un make-up artist pus fata in fata cu transformarile unui personaj puternic intruchipat de Angelina Jolie, transformari sustinute puternic de un machiaj fascinant realizat cu produse MAC. Sub poza incepe povestea Danei.
Maleficent: The beauty of evil

Asta am crezut eu ca voi vedea la filmul Maleficent, dar in schimb am descoperit o poveste fascinanta si un nou trend de “true love”.
Povestea este inspirata din clasicul “Frumoasa din padurea adormita”, dar spune mai ales ce s-a intamplat inainte de povestea Aurorei… the dark secrets ca sa spunem asa ( pe romaneste, evident! ). Ne prezinta sirul povestii si din punctul de vedere al vrajitoarei malefice, o fosta zana buna cu aripi fermecate.
Pe langa noul trend de true love ( despre care nu va dezvalui prea multe ca sa nu dau  din casa ) pe mine m-a mai marcat cum cuvintele spuse cu ura si dorinta de a rani, capata dimensiunea unui blestem care te poate rani pe tine cel mai mult dintre toti…Este o realitate a noastra, a tuturor si o perspectiva reala a nevoii de a fi mai buni si  mai iertatori. 
Povestea este demna de un film de succes cum sigur va fi Maleficent.
Sa trecem peste poveste, pe care sigur o veti descoperi singuri, va marturisesc ca de cand a aparut prima imagine cu Angelina Jolie machiata in Maleficent, am simtit ca va fi un film wow. Cei de la MAC au lansat si o colectie speciala ca sa intregeasca simtitrile mele. Colectia de machiaj nu va fi si i magazinele din Romania, insa filmul va rula in cinematografele din toata tara.
Poza preluata de pe www.fashionvent.com
Evident ca pe langa personaje si replici am urmarit cum a evoluat machiajul lui Maleficent de la cel nude si luminos de copil, la cel de adolescenta unde incep sa fie conturati pometii, iar pe pleoape apare si o dunga de eyeliner… apoi pe masura ce inima ei se impietreste privirea se umbreste din ce in ce mai mult pana la un soft smokey eyes. Buzele rosii se pastreaza pe toata evolutia personajului.
Aurora, interpretata de Elle Fanning este tanara, pura si visatoare asa ca un machiaj natural si luminos s-a pastrat de la un inceput pana la sfarsit!
Ca veni vorba de sfarsit… credeti ca s-a incheiat cu o nunta apoteotica intre Aurora si printul fermecator, care a trezit-o din somnul blestemat? Ei bine eu va spun atat! Mergeti la film cu gandurile aste si o sa fiti placut surprinsi. A fost un happy -end, dar nu asa cum m-am asteptat eu!
Este o poveste fascinanta pe care va indemn sa o descoperiti din 30 Mai in cinematografe.