Beauty Blogger, caut asistenta

Caut asistenta si nu e de gluma si nici de fite. De asemenea, va spun din start ca nu este vorba de un job efectiv, ca atare nu exista contract si salar, ci doar un fel de internship, de o acumulare de experienta pentru cineva care are nevoie sa invete ce inseamna beauty blogging. Chiar am nevoie de un suport pentru mine pe o anumita perioada si m-am gandit ca poate exista cineva cu care sa fac acest schimb de beneficii.

Cam ce ar trebui sa faci daca vei fi asistenta mea:
– in primul rand trebuie sa iti placa blogging-ul si sa ai si tu un blog, macar la inceput, sa stii cam cu ce se mananca blogging-ul si canalele de Social Media.
– sa ma ajuti cu centralizarea contactelor de la evenimentele pe care le organizez de orice fel in format Excel;
– sa imi asiguri suport fizic la evenimentele pe care le organizez, adica sa vii si cu mine si sa desfacem cot la cot cutii, sa pregatim cadouri etc.
– sa mergi in locul meu la evenimentele unde nu mai reusesc sa ajung, sa te asiguri ca faci poze acolo si ca preiei toate informatiile ca sa le pot folosi apoi pe blog. In anumite cazuri vei face chiar tu articolele si le vei semna cu numele tau, bineinteles.
– sa ma ajuti uneori cu toate mailurile la care trebuie sa raspund si cu alte treburi organizatorice ce tin de blog.

Ce ofer:
– acces in culisele blogului meu si acces la multe informatii despre beauty blogging;
– acces la testare produse;
– ai ocazia sa cunosti oameni din industria de beauty ;
– esti invitata mea by default la orice eveniment organizez si la cursuri poti veni for free.
– iti fac carti de vizita.
– acces ocazional la colectia mea de parfumuri, din care iti poti face si decanturi daca doresti.
– programul il stabilim impreuna.

Alte detalii:
– as prefera sa fii studenta si/sau cu un job flexibil, oricum multe lucruri le vei face de acasa si online, insa o data pe saptamana o sa ne si vedem;
– bineinteles ca imi doresc sa inveti cat mai multe de la mine si sa ai si tu blog.
– da, trebuie sa sa arati cam ca si mine, ca sa pastram aceeasi imagine, blogul meu e personal, deci si cine scrie pe el trebuie sa ma inteleaga si din perspectiva exteriorului.
– prefer nefumatoarele, clar, dar daca eu nu voi observa ca fumezi si nici nu simt, e la fel de bine.

Asta este tot, data limita de trimitere a mesajelor voastre este 25 mai 2015, pe email beautybarometer@yahoo.ro si nu e nevoie neaparat de CV, ci de un mesaj in care sa imi spui de ce crezi ca ai putea fi tu asistenta mea. Ne vom intalni si o sa vedem apoi cum merge treaba, daca ne potrivim si daca facem echipa buna.