BOSS Bottled Tonic, parfumul lui

Scriu destul de rar pe acest blog si despre parfumurile masculine, insa acum este vorba de Hugo Boss, unul dintre brandurile care imi plac pe zona de parfumerie masculina. BOSS Bottled Tonic este un parfum exact cum ii spune numele: tonic. Adica proaspat, revigorant, pastrand insa nota de eleganta specifica BOSS.

Un parfum proaspat in mod inerent masculin, BOSS Bottled TONIC este un amestec elegant de note sofisticate de citrice, condimente și note lemnoase, menite sa aduca o dimensiune mai usoara, revigoranta a parfumului clasic.

BOSS Bottled Tonic se deschide cu note savuroase de grapefruit, portocala amara si lamaie, ce se contopesc cu aromele delicioase de mar pentru a oferi un impuls de prospetime si energie. Aceste acorduri aduc note subtile si sofisticate amarui, evocand combinatia dinamica a contrastelor ce reflecta echilibrul barbatului contemporan.

Notele efervecente de ghimbir aduc o vibratie neasteptata spre deschiderea proaspata a parfumului. In timp ce valorifica trioul dinamic de cuisoare, muscata si scortisoara ce se gasesc in notele de mijloc ale parfumului classic, ghimbirul aduce un element nou, unic acestui amestec.

Mentinand calitatea rafinata a notelor lemnoase ce se regasesc in parfumul classic, notele nobile si intepatoare de vetiver evoca, de asemenea, bogatia pamantului si scoate in evidenta valorile si notele de autencitate ale barbatului contemporan.

Parfumul comunica ideea acestui “barbat contemporan”, Man of Today, care are poate si el momentele lui de a da un pas inapoi. Ne-am cam blocat in noile curente feministe in care femeia cam duce partile dificile, insa mereu am spus ca nu este tocmai asa. Totodata eu personal nu prea mai cred in diferentierea pe sexe, ci pe diferentierea in aspiratii, sensibilitati si dorinte.

Ma intreba un domn intr-o parfumerie, un pic plictisit si ingrijorat, ca pana la urma ce parfum ar fo mai ok, cum trebuie sa isi aleaga un barbat un parfum? Si i-am spus simplu: trebuie sa va placa dumneavoastra si abia apoi celuilalt. Asadar poate e momentul ca inainte de Paste, daca tot va innoiti garderoba, sa mergeti alaturi de barbatul important din viata voastra sa isi aleaga el un parfum, voi puteti doar sa ii spuneti care sunt noutatile. BOSS Bottled Tonic este printre noutatile acestui sezon care cu siguranta nu o sa treaca neremarcat.

BOSS Bottled Tonic se gaseste deja in parfumerii, in format de 50 si 100 ml, EDT, cu preturi incepand de la 326 de lei.