Guerlain, Ecrin 1 Couleur si nuante noi Kiss Kiss, machiaj de primavara 2015

Guerlain, Ecrin 1 Couleur

Guerlain va aduce multa culoare in acest sezon de primava, dar si mult rafinament, va povesteam deja de luna trecuta despre noutatile in machiaj Guerlain. Inca nu avusesem atunci ocazia sa si vad noutatile si sa le testez, dar asteptam momentul cu mare nerabdare. Am avut ocazia sa vad toate cele 12 nuante Ecrin 1 Couleur de la Guerlain, chiar acasa la Guerlain, in Romania. In felul acesta am aflat si cat de atent se fac selectiile de nuante si cat de mult se munceste in avans pentru fiecare colectie de machiaj.

Noile farduri de ochi Guerlain Ecrin 1 Couleur se gasesc deja in parfumerii, pretul este de 165 de lei, lansarea a fost in martie si cred ca deja ati vazut ca in parfumeriile Marionnaud Paris sunt si sesiuni de machiaj Guerlain, in doua parfumerii Marionnaud Paris din Bucuresti momentan. Daca detineti card de fidelitate Marionnaud, ati primit cu siguranta si newsletter-ul care anunta aceste surprize.

Guerlain Ecrin 1 Couleur

Preferatele mele din aceasta colectie sunt 02 Brownie & Clyde (fard mat). 04 Hey Nude ( fard mat) si 06 Golden Eyes ( fard cu finish usor metalic spre auriu).

Pe langa fardurile de ochi, colectia de rujuri Kiss Kiss s-a imbogatit cu doua nuante, as spune doua extreme, o nuanta intensa si una mai diafana, cred ca va dati seama din start care este preferata mea.

Guerlain Kiss Kiss, nuanta So Plum! 
Guerlain, Kiss Kiss, Pretty Pink

Pentru ca inca invat sa imi folosesc aparatul foto si la swatch-uri nu prea am noroc sa imi iasa bine, va recomand sa cititi articolul Taviei despre noile produse Guerlain, unde veti gasi si swatch-uri Guerlain Ecrin 1 Couleur la toate fardurile si la nuanta de ruj So Plum!, nuanta care ei i se potriveste perfect.

Pret Guerlain Kiss Kiss, 181 lei.

Am reusit sa vad si noul mascara Cils d’Enfer So Volume. imi place ambalajul foarte stilat si periuta ferma, tusul este onctuos si imbraca genele din plin. Pret mascara, 170 de lei.

Guerlain, Cils d’Enfer So Volume, mascara

Promit sa va prezint curand pe blog un machiaj Guerlain complet in care sa folosesc ceva si din noutatile acestui sezon, dar si din produsele din colectiile permanente.

Pasiunea mea pentru Guerlain cred ca o cunoasteti deja, cei care imi cititi blogul de ceva vreme ati vazut ca incerc sa va spun mereu care sunt noutatile acestui brand si sa fac si recomandari atunci cand simt ca este cazul.