Lancome Spring Collection 2016, Cafe Lancome chez Douglas

Spiritul francez Lancome s-a materializat intr-o invitatie la cafea, la parfumeriile Douglas, pentru a celebra lansarea unei colectii de primavara, Lancome Collection Spring 2016, care o sa va cucereaza iremediabil.  Nu ar fi prima data cand colectiile de makeup Lancome cuceresc pasionatele de delicatete si exuberanta cu iz parizian. Prendre un cafe chez Douglas? Mais oui, Cafe Lancome est pret a vous servir! Alege un machiaj nude espresso, daily macchiato sau sophisticated cappucino la Douglas Baneasa pana pe 7 martie, pentru ca de pe 8 martie invitatia va veni din partea Douglas Promenada Mall.

Bineinteles ca veti avea ocazia sa vedeti si sa incercati noutatile in makeup Lancome, iar colectia Spring Collection 2016 este o adevarata feerie, culori pastelate, o conectare la o lume inocenta a reveriilor adolescentine si totodata o invitatie la un machiaj proaspat.

Colectia contine o paleta cu totul speciala, My Parisian Pastels, pe care o putem folosi ca si fard de ochi sau iluminator sau blush sau cum va poarta gandul. Creativitatea este lasata sa zboare.

Lancome_spring_2016_makeup_collection2

My Parisian Blush, alt element al colectiei Lancome Spring 2016 se pare ca te duce cu gandul la o textura ambigua, un pic similara cu o madeleina de-a lui Proust, dar si oarecum similara cu plastelina Play-Doh. Cele doua nuante, Corail de Ville sau Rose Haussmann, iti vor permite sa iti adaptezi imbujorarea in nota dorita.

Lancome-My-Parisian-Cream-Blush

Celebrul format de paleta Hypnose, selecteaza cateva culori care pot aseza pe pleoapele tale momente un Paris Merveilleux sau un Paris en Reve.

 

 

lancome-collection2016-paris-merveilleux-palette
Hypnose Palette, Paris Merveilleux

 

 

Hypnose Palette, Paris en Reve
Hypnose Palette, Paris en Reve

Bineinteles, Lancome Spring Collection 2016 contine si o colectie de rujuri Rouge In Love, de gloss-uri Lip Lover, Khol Hypnose Waterproof si Vernis in Love.

Lancome_spring_2016_makeup_collection5

Rouge in Love si Lip Lover vin in 3 nuante: Aube de Printemps, Corail de Ville si Rose Haussmann.

Lancome-Spring-2016-My-Parisian-Vernis-in-Love

Lancome, Vernis in Love, nuante: Rose Hausmann, Corail de Ville, Jaune Grands Boulevards, Bleu Ciel Parisien

Intreaga colectie inseamna o calatorie imaginara pariziana, plina de culoare si de frenezia primaverii.

Nu stiu cum veti simti fiecare produs si cum veti descoperi fiecare produs Lancome, insa va asigur ca in minte veti avea macar pentru cateva secunde acea cafenea mica din Paris unde ati baut poate cea mai buna cafea sau cel mai bun ceai.

Lancome Spring Collection 2016, colectie in editie limitata, se gaseste deja in parfumerii ( Douglas, Sephora, Marionnaud, Kendra) si preturile incep din jurul sumei de 108 de lei.

Daca mergeti la Lancome Cafe, aveti ocazia sa descoperiti si noile gloss-uri Juicy Shaker, insa despre ele va povestesc intr-un articol viitor.