Cadouri la cumparaturi de la Notino

Cadouri la cumparaturi de la Notino inseamna exact asta: cumperi niste lucruri si apoi iti alegi un cadou. How cool is that? Pai este. Ei oricum ofera mereu esantioane in functie de ce cumperi iti apar acolo langa cos, fie sa alegi dintre mai multe, fie pur si simplu un anumit esantion. In acest caz insa nu va mai fi vorba de samples, ci de produse full size.

Notino pregateste pentru perioada 16-22 septembrie o lista de 11 produse full size din care poti alege daca ai cumparat de minim 220 de lei.

Si daca tot e caz de cadouri, hai sa vedem ce as selecta eu asa rapid pe o lista de dorinte. Eu de obicei intru in rubrica de noutati de la fiecare categorie de produse si imi place sa descopar ca Notino se tine bine in trend. Noutatile apar si aici, la preturi evident mai bune decat in parfumeriile clasice.

Guerlain Terracota Skin iluminator stick este de fapt un produs hibrid. Nuanta foarte deschisa pe care mi-am luat-o, Nude, imi permite sa il folosesc ca si fond de ten ce da o mina usor mai bronzulie-aurie. Mai exact este acel efect de bonne mine, specific machiajului a la francaise. Adica da aceea senzatie de ten usor bronzat. Exista in seria aceasta si o nuanta de blush, una ce se potriveste tuturor tipurilor de ten ce ma tenteaza maxim, insa cred ca momentan am mai multe blush-uri decat pot folosi in urmatorii 3 ani. In orice caz, acest stick este un produs tipic nomad, de purtat si in poseta, va puteti si retusa machiajul in timul zilei sau sa adaugati un pic de prospetime. Se aplica cu batonul, cu tuse usoare si puteti omogeniza cu degetele prin tapotare sau cu o pensula. ( 174 lei, 1 nuanta de blush, 3 nuante pentru ten aici).

Makeup Obsession Mixer, varianta Whitening, este produsul de care am mare nevoie si trece rapid in cos. Am cateva fonduri de ten un pic prea calde ca si nuante, vara au mai mers, dar acum cu vremea rece  tenul meu devine extrem de alb si toate fondurile mele de ten au nevoie de retusuri. Este un produs vegan, se mixeaza in orice fond de ten si ii deschide nuanta. Puteti sa il adaugati in orice produs de makeup pe textura cremoasa, desi si in corectoare sau in iluminator lichid. Costa doar 37 de lei si va permite sa va readaptati toate fondurile de ten la culoarea mai palida de toamna-iarna.

Notino Glamour Collection Blotting Papers nu sunt pe lista mea proprie, insa le-am luat pentru o prietena al carei ten ajunge mereu sa luceasca. Chiar vreau sa imi spuna cum ii functioneaza aceste servetele speciale, extrem de fine, care se folosesc pe parcursul zilei. Se tapoteaza usor zona care incepe sa luceasca din cauza secretiei de sebum si apoi se aplica putin corector si pudra sau pudra pur si simplu. Sunt un accesoriu obligatoriu pentru cine stie ca are secretie de sebum peste normal. Pot fi si perioade cu un stres anume unde sa va treziti cu fruntea asa, deci e mai bine sa fie in poseta. Sunt recomandate si pentru domni. (27 lei)

Jean Paul Gaultier La Belle este un parfum recent lansat si pe care vi l-as recomanda sa il incercati. Va intrebati poate de ce nu va recomand extrem de noul Idole. Da, este un parfum in trend, dar care pe termen lung nu cred ca va fi un parfum cu ceva anume de spus. Bine, va avea o suita mare de flankere. La Belle de la Jean Paul Gaultier are o efervescenta mai mare, e un parfum destul de dulce si indraznet. Este un parfum un parfum oriental ultra feminin, foarte senzual si exploziv as spune, asa ca atentie unde il purtati.  ( 254 lei pentru 30 ml EDP).

Ce va tenteaza din lista de cadouri?