Chanel Chance Eau Vive, mon opinion a moi

Chanel Chance Eau Vive mi-a aparut din start pe lista de dorinte, fara sa il fi mirosit, fara sa il fi intuit din descrierea gasita pe blogurile de beauty internationale. Am spus din start ca il vreau si in momentul in care Boots Uk a dat semnalul la precomenzi, am intrat in multimea de clienti impatimiti si am lansat precomanda. Bineinteles tehnica a cedat, cum se intampla la fiecare lansare dorita de multime si dupa ceva insistente si noroc mi s-a cofirmat ca Chanel Chance Eau Vive va ajunge la mine, ca voi printre primele mii de cumparatori ai acestui parfum.


Parfumul se anunta o reinterpretare energica si plina de optimism a celebrei game Chanel Chance, din care mai fac parte Chance Eau Tendre si Chance Eau Fraiche. Grabita sa fac estimari, il vedeam deja in postura de fi parfumul verii 2015. Se prea poate sa fi fost, din prisma vanzarilor sau a notorietatii.

Dupa ce am desfacut cutia eleganta, cutie care te duce cu gandul la una dintre ipostazele lui Gabrielle Chanel sau Coco, domnisoara care facea palarii marilor actrite ale vremii, am asteptat un efect Chanel, asa cum am fost obisnuita cu Chanel 5, Coco sau Chanel 19. Bon, j’ai ete un peu decue, adica m-am cam dezumflat si am zis ca probabil am o zi proasta, ca poate PH-ul pielii mele nu vrea sa redea farmecul unui parfum cap de afis deja in Vogue si in toate editorialele despre parfumuri din aceasta vara.

Zilele au trecut, Chanel Chance Eau Vive nu prea a dorit sa se mentina pe pielea mea, aroma de grapefruit disparea rapid, lasand loc unor note florale destul de discrete pentru o aroma Chanel. Parfumul este creat de Olivier Polge. Notele de varf sunt citrice, grapefruit si portocala rosie, note medii de iasomie si musc alb, note de baza de vetiver, cedru si iris.

Bref, ce n’est pas le parfum que j’esperais… adica nu e parfumul pe care speram sa il regasesc in colectia Chanel Chance, este un parfum usor si revigorant, dar cu o persistenta medie spre slaba, fara note de diferentiere asa cum au cam toate parfumurile Chanel pe care le recunosc usor, nu are acel je-ne-sais-quoi al parfumurilor frantuzesti si asta m-a lasat putin pe ganduri. Fie Chanel isi redefineste clientul target, fie doreste sa se apropie mai mult de consumatoarele foarte tinere si care abia descopera primele parfumuri la varsta adolescentei.

 

In Romania, parfumul se gaseste deja in parfumerii ( Sephora, Marionnaud, Douglas, Kendra) la 50 ml si la 100 de ml, preturi incepand de la 370 de lei.