Giorgal, acea rochie albastra

Giorgal ca si brand de fashion mi-a fost prezentat acum ceva vreme si recunosc ca ma simteam un pic stinghera, eu nefiind foarte in tema cu moda, cu tendintele, cu ce se poarta. De la prima discutie, am aflat ca Giorgal este o marca care merge dupa acele principii clasice, croieli clasice si bine gandite, piese mereu in actualitate si foarte purtabile. Primul lucru pe care l-am remarcat au fost finisajele, atentia la fiecare tiv, croiala, pana si o simpla esarfa avea o anume croiala ca sa o poti purta ca si un bolero.

Cand a venit si vremea sa imi aleg niste piese de la ei am optat pentru o bluza alba, pe care o port cu mare placere si o potrivesc la orice, dar a doua optiune a fost acea rochie albastra. Spun “acea” pentru ca mi s-a parut rochia care arata cel mai bine specificul Giorgal: material bun 100% bumbac, croiala feminina, croiala practica, are nasturi, doua buzunare si partea de jos are si jupa. Cum ar spune o croitoreasa cu traditie, asta da treaba bine facuta. Nu am decat 3 lucruri de la acest brand, momentan, dar sunt sigura ca vor mai urma. Sunt genul de haine care iti dau senzatia ca ai fost la o croitoreasa clasica, care a stat si a lucrat minutios fiecare bucata de material.

Am purtat-o deja in mai multe contexte, merge si mai pe stil relaxat, dar si mai in stil elegant. Pentru ca mi-e putin larga in talie, o accesorisez cu diverse lucruri, in cazul acesta am optat pentru un cordon negru luat de la alta haina.

In perioada aceasta Giorgal are niste reduceri tare bune pe noi9.ro si gasiti aici rochia aceasta redusa de la 199 lei la 159 de lei, marimi sunt de la 34 la 42, eu port 36, mi-e larga in talie, dar intotdeauna prefer hainele ceva mai lejere. Este excelenta de birou, de iesit in oras si de adaptat la multe tinute. Avand buzunare si acei nasturi in fata, imi place si mai mult, sunt detalii practice care conteaza.

In pozele din acest articol, nu am adaugat decat acel cordon negru, am purtat-o cu cizme ( Next) si cam atat. Nu am simtit nevoia de alte accesorii.

giorgal-rochie-albastra-beautybarometer-noiembrie2016-1 giorgal-rochie-albastra-beautybarometer-noiembrie2016-2 giorgal-rochie-albastra-beautybarometer-noiembrie2016-3 giorgal-rochie-albastra-beautybarometer-noiembrie2016-4

Pozele au fost realizate de Raluca Margescu, ale carei proiecte le puteti vedea pe site-ul ei margescu.ro. Vreau sa va spun ca a fost o sedinta foto ad-hoc, nepregatita, in curtea restaurantului Zexe din Dorobanti, dar asta inseamna sa te fotografieze cineva foarte priceput ( multumesc, Raluca!!).

noi9.ro