VIDEO Concurs + 3000 de abonati pe Youtube, MULTUMESC!

Pentru ca am depasit 3000 de abonati pe canalul meu de Youtube, am zis ca pe langa multumesc, sa organizez si un concurs. Toate detaliile le gasiti in film si in descrierea clipului.

De Youtube m-am apucat cam acum 2 ani, nu ma consider nici pe departe priceputa, insa imi place sa mai filmez cate un filmulet din cand in cand pentru ca sa am ocazia sa va si vorbesc, nu doar sa scriu. Am observat ca filmele de tip Empties sau cele de tip Swap au cel mai mare succes. Stiti bine ca nu ma pricep la tutoriale de machiaj, dar am mai avut mici tentative.

Concursul cred ca este tentant pentru ca va si invit sa imi dati feedback despre filmele mele. Premiul seamana cu un beauty box consistent, aveti si produse de high end in format mini, dar si produse de machiaj full size. Am inclus in premiu si o mostra dint-un primer care mie imi place tare mult si care are si ceva calitati de ser facial, Dream Skin de la Dior, am scris despre el aici. Pentru ca mi-a placut mult colectia Ti Amo 500 de la Collistar, am inclus in premiu un fard de ochi din aceasta colectie. Cred ca vedeta premiului este faimosul MakeUp Eraser, acea batista fermecata care va promite sa va demachiati doar cu apa. Castigatoarea ne va spune cum functioneaza. Lista completa a produselor ce formeaza premiul se gaseste in descrierea filmului de pe Youtube, il vedeti mai jos.

Bafta si MULTUMESC ca ma urmariti pe Youtube!