Concurs de vara

Dupa teasing-ul de pe Instagram, am decis sa organizez un concurs aici, pe blog. Este un concurs la care m-am gandit de multa vreme, luand in calcul perioada de vacante si de zile libere ce vor urma. Stiu ca, atunci cand ne facem bagajele, am vrea sa luam si crema de fata, si crema cu SPF, si inca o lotiune, parca si o masca si tot asa. Ca atare, premiul pe care vi-l propun este format din produse ideale pentru bagajul de vacanta, eficiente si in cantitate mica. Aveti si esantioane si travel size, dar si cateva produse de machiaj in format full size. Sunt multe marci de prestigiu precum Elizabeth Arden, Lierac, Ren, Givenchy, Collistar, Lancome, etc.

Pregatesc un concurs :). Cum sa fie, pe blog sau pe Instagram? #giveaway #beautybarometer

A post shared by Ana-Maria Tatucu (@beautybarometer) on

Cum intrati in concurs?

Toate conditiile de participare sunt in formularul de la finalul acestui articol, formularul Rafflecopter in care va puteti loga cu o adresa de email sau cu Facebook. In ambele cazuri, baza de inscriere ramane adresa de email. Daca va inscrieti cu Facebook, in baza de date apare emailul cu care sunteti logati pe Facebook. Va mentionez aceste lucruri pentru ca atunci cand voi anunta castigatorul dupa tragerea la sorti, ii voi scrie exact pe emailul cu care apare inscris in concurs si trebuie sa primesc raspunsul cu datele de livrare de pe aceeasi adresa.

Sunt doar doua conditii obligatorii: sa fiti fanii paginii mele de Facebook BeautyBarometer si sa imi raspundeti la o intrebare, intrebarea se afla tot in formular. Raspunsul trebuie lasat in comentariu la acest articol. Celelalte conditii sunt facultative si va pot aduce cate o sansa in plus pentru a fi castigator. Asadar nu este necesar sa bifati decat primele doua conditii si apoi din cele facultative, doar pe care vi le doriti sau pe toate.

Nu sunt luate in calcul comentariile de tip “particip” sau cele care nu au nici o legatura cu intrebarea din formular.

Concursul va fi activ pana pe 25 aprilie 2017.

Voi face extragerea pe 26 aprilie 2017 si voi anunta castigatorul pe email, iar numele castigatorului va aparea in formularul de concurs.

Premiul va fi expediat prin Posta Romana doar catre o adresa din Romania. Premiul contine produsele din poza plus inca alte cateva surprize pe care vi le voi arata pe parcurs.

Formularul de concurs este mai jos. Daca sunteti pe o conexiune de Internet mai slaba este posibil sa se incarce mai greu. Daca aveti blocate anunturile publicitare este posibil ca acest formular sa nu se afiseze, in acest caz trebuie sa modificati setarile din browser-ul de Internet. Daca va conectati de la birou de pe o retea cu multe securizari, de asemenea este posibil sa nu vizualizati formularul de concurs.

Mult noroc!

Dupa acest concurs, va urma si un concurs foarte tentant pe Instagram, pentru ca am vazut ca si acolo mi-ati spus ca ar fi tentant sa aveti un concurs. Asa ca stati pe aproape, vor mai urma surprize!

a Rafflecopter giveaway