Concurs, Mos Craciun vine si de la BeautyBarometer

Mos Craciun se pregateste cu siguranta sa ne aduca ceea ce ne-am dorit. Cred ca la capitolul dorinte de Craciun, sanatatea este pe primul loc, apoi linistea sufleteasca si apoi urmeaza o gramada de mici dorinte materiale. Stateam si ma gandeam inainte sa pregatesc acest concurs ca mi-ar placea sa pot trece ca un spiridus prin mintea voastra si sa aflu ce cosmetice sunt pe lista voastra de dorinte si mai ales de ce….. si mai mult decat atat, as vrea sa stiu ce veti face sa il convingeti pe Mos Craciun sa vi le aduca.

concurspeblog-craciun2015-beautybarometer

Am pregatit pentru voi un cadou, care sper sa se potriveasca macar cu lista de dorinte a uneia dintre cititoarele mele, adica voi. Cadoul este cel din imagine si contine asa:

  • Oriflame, Giordani Gold, baza de machiaj
  • Biotissima, crema de noapte
  • Melkior, fard de ochi, o superba nuanta de auriu
  • Frontcover, 4 produse de machiaj, 2 mini rujuri, un creion dermatograf si un rimel
  • Opi, o mini crema de maini

Cadoul acesta de Mos Craciun va ajunge la cineva dintre voi chiar inainte de Craciun, daca nu, macar inainte de Revelion. Asta daca cea care il va castiga imi va trimite datele de livrare prin Posta Romana in cel mai scurt timp. Oricat de spiridus as fi eu, nu pot accelera mersul Postei Romane.

Lasa-mi in comentariu la acest articol o scrisoare catre Mos Craciun, mai exact catre “Mos Craciunul Cosmeticelor”, eu zic ca exista, fii sigura ca nu il poti pacali doar cu laude si cu promisiuni desarte. Trebuie sa ii spui ce cosmetice iti doresti de la el, de ce si mai ales de ce le meriti.

Cum voi alege castigatoarea? Mi-ar fi tare usor daca sponsorul acestui concurs ar fi chiar Mos Craciun si el ar alege cea mai convingatoare scrisoare, insa va spun doar ca impreuna cu Maria, asistenta mea, o sa stam sa va citim comentariile si apoi vom alege impreuna comentariul care ne-a convins pe amandoua.

Data limita de concurs: 16 decembrie 2015.

Voi anunt castigatoarea pe blogul meu pe data de 17 decembrie 2015 pana in ora 14:00, printr-un reply la comentariul ales si astept un raspuns de la autoarea comentariului tot pe 17 decembrie 2015, pana la miezul noptii.

Multa inspiratie si spor la scris!