Intuieste feminitatea, intuieste frumusetea, Intuition by Estee Lauder

Prima mea intalnire cu Intuition de la Estee Lauder a fost naucitoare. Parfumul este atat de surprinzator, de cald, de vibrant incat de fiecare data cand il folosesc simt ca ar putea fi parfumul meu preferat…. insa la capitolul parfumuri am prea multe preferinte si obsesii. Asadar sa revenim cu picioarele pe pamant si sa pulverizam putin Intuition la incheietura mainii si dupa ureche…si sa incepem povestea acestui parfum.

 


Prima data am avut un esantion din acest parfum, primit de la cineva care calatorea mai mult. Mi s-a parut fascinant si tineam mostra aceea numai pentru zile speciale cand pulverizam putin de tot pe incheietura mainii, langa ceas. Parfumul se imprima in bratara ceasului si imi ramanea mai multa vreme aroma. Atunci am vazut si prima data ca exista mostre de parfum cu pulverizator, chiar daca era o mostra extrem de mica.

La ceva vreme mi-am luat acest parfum in format de 30 de ml si astazi il am in format de 50 de ml….si ca de obicei imi doresc si produsele din extensia de gama.

Ce este special la acest parfum?
In primul rand s-a dorit ca acest parfum sa fie o reinterpretare mai moderna a parfumurilor orientale. Creatorul, Alberto Morillas, este celebru pentru crearea a multor parfumuri ale casei Bulgari, pentru Aqua di Gio de la Armani si pentru faimosul le Baiser du Dragon de la Cartier. Intuition de la Estee Lauder a fost lansat in anul 2000. Sticla, care are o forma speciala , este creata de Serge Mansau si vrea sa surprinda o picatura de ambra capturata intr-un cristal. Ambra este nota de baza a acestui parfum si se simte intr-un mod aparte.

Notele de varf sunt:

 • Bergamota
 • Mandarin
 • Orange
 • Grapefruit
 • Fresh Green Garden Notes
Notele de mijloc:
 • Rose Double Delight
 • Gardenia Petals
 • Freesia
 • Chinese Rhododendron
Notele de baza:
 • Amber
 • Warm-Skin Accord
 • Precious Woods
Estee Lauder ramane o inspiratie pentru multe femei care au transformat frumusetea intr-un business. A fost singura femeie de afaceri mentionata in 1989 de catre revista Times in topul 20 al oamenilor de afaceri cu cea mai puternica influenta din secolul XX si care au inspirat generatii intregi. Estee Lauder a inceput pasiunea pentru cosmetice de foarte tanara si a fost remarcata de patronul unui salon pentru tenul ei extrem de ingrijit. Ea i-a aratat acestuia ce combinatii de creme folosea, acesta a fost impresionat si i-a propus sa ii vanda aceste produse. Asa a inceput totul si peste ceva vreme ea a revolutionat ideea de parfum – un parfum nu trebuie doar aplicat dupa ureche, ci poate fi un elixir de turnat in apa de baie. Asa a lansat primul ei parfum , Youth Dew.
Sa revin la Intuition.
Parfumul ar putea fi de zi, insa este si un parfum de seara exceptional.Multi il considera un parfum cald si luminos, este interesant cum un parfum poate transmite ideea de lumina.
Toate parfumurile de dama sunt de obicei concentrate pe ideea de floare, de caldura, insa putine pot reda ideea de lumina. Intuition iti da senzatia de lumina incepand de la forma sticlei si pana la felul cum isi dezvaluie notele de baza pe pielea ta. Imi place sa il port atunci cand sunt imbracata in alb, bej sau roz.
Parfumul se gaseste in format de 30 ml, 50ml sau 100 de ml incepand cu 144 de lei sau depinde de magazin sau parfumerie.
Voi ati incercat acest parfum?