Farmec relanseaza apele micelare Gerovital

Apa Micelara Gerovital, primul pas in ritualul zilnic de skincare

Apa micelara este probabil una dintre cele mai practice inventii la nivel de cosmetice. Demachierea nu a fost vreodata ritualul iubit de femei si intotdeauna am cautat sa ne demachiem cat mai repede. Repede, dar si bland si fara sa agresam tenul.
Farmec a relansat apele micelare in format de 400 de ml dupa cum urmeaza:

  • Gerovital H3 Evolution Perfect Look Apă Micelară cu Ulei de Trandafir Sălbatic
  • Gerovital H3 Classic Apă Micelară cu Albăstrele și Juvinity
  • Gerovital H3 Hyaluron C Apa Micelara
  • Gerovital Plant

Cu formule și ingrediente împrumutate din schemele de tratament Gerovital din care fac parte, dar și cu beneficii adresate fiecărui tip de ten, apele Micelare Gerovital nu sunt doar un produs de curățare a tenului, ci un prim pas în îngrijirea corectă a acestuia. Practic nu poti incepe nici un fel de rutina de ingrijire a tenului corecta daca tenul nu este curatat.
Relansarea celor 4 ape micelare a fost facuta si cu scop practic. Formatul de 400 de ml permite sa ai la indemana pentru o perioada mai indelungata cantitatea de apa micelara folosita. Sticla de asemenea mi se pare mai stabila.

Preferata mea as putea spune ca este cea cu Ulei de Trandafir Sălbatic pentru ca aduce un confort suplimentar pielii prin acest ingredient natural. Am folosit inainte si un tub intreg din varianta bifazica.

Ca idee Gerovital H3 Evolution Perfect Look Apă Micelară cu Ulei de Trandafir Sălbatic este dedicata tenului normal si functioneaza bine in cazul indepartarii machiajului de tip waterproof.

Apa Micelară Gerovital Poliplant Microbiom Protect este potrivita tenului normal, mixt, cu usoara tendinta de crestere a productiei de sebum.

Gerovital H3 Classic Apa Micelară cu Albăstrele și Juvinity se potriveste unui ten uscat si usor sensibil. Extractul de albastrele este cunoscut pentru capacitatea lui de a calma tenul.

Gerovital H3 Hyaluron C apa micelara vine ca un prim pas in tratarea tenului normal sau mixt, aduce un aport de luminozitate prin vitamina C. Asadar daca esti hotarata sa te bucuri de efectele vitaminei C pe tenul tau, incepe de la demachiere.

Cum aplicam o apa micelara

Despre folosirea si aplicarea apelor micelare am si facut articole dedicate si am exemplificat in multe clipuri de pe canalul meu de Youtube.

Apa micelara in sine este un produs ce este hidrofil si lipofil deopotriva. Mai exact, atrage cam tot ce este impuritate pe ten, de la farduri, praf si pana la fondul de ten rezistent si sebum.

Pentru o demachiere optima se folosesc cam 4-5 dischete demachiante, bine imbibate in apa micelara, 2 vor fi dedicate pentru ochi. Fireste ca daca machiajul este mai rezistent, se revine cu alte dischete. In nici un caz nu se freaca pielea. Se apasa usor, se lasa discheta pe pleoapa cateva secunde pentru a dizolva eyeliner sau mascara. Prin miscari blande se preia totul de pe pleoapa. Pe ten, de asemenea miscarile sa fie mai degraba circulare si ascendente.

La sfarsit, in functie de fiecare, tenul se mai poate curata si cu un gel de machiere si apoi se clateste cu apa inainte de a aplica toner, ser sau/si crema.

De unde cumparam noile ape micelare Gerovital si cat costa

Noile ape micelare Gerovital se gasesc la preturi de aproximativ 21.6 lei, acesta este pretul de pe site-ul Farmec, insa le puteti gasi si in supermarketuri, drogherii, magazine de cosmetice si magazinele Gerovital sau Farmec.