Guerlain Happy Glow Collection 2017

Guerlain Happy Glow Collection este colectia aniversara a conceptului Meteorites. Se implinesc 30 de ani de cand a fost lansata aceasta serie de produse care pe mine m-a captat complet. Primerul pe care il ador este tot Guerlain Meteorites, l-ati mai vazut prin poze pe blog. Eu rar folosesc primer si cand folosesc prefer Meteorites. Nu mai vorbesc de pudra perle. Produsele din aceasta colectie se gasesc deja in US , la noi vor fi disponibile cat de curand, in a doua parte a lunii ianuarie. Am avut ocazia sa vad si sa ating produsele inainte de a fi lansate in magazine, un motiv in plus sa imi aman niste cumparaturi de la finalul lui decembrie pentru ca pe final de ianuarie se vor adauga niste cumparaturi Guerlain pe extrasul meu de cont.

Adevaratele emotii le veti avea cand veti vedea produsele in magazin, mai ales daca sunteti fan Guerlain.

Colectia pare rapita de pe masuta unei Zane din povesti sau a unei Craiese a Zapezii. Ambalajele sunt albe, sidefate. Colectia contine o pudra perle, un blush si doua rujuri KissKiss in nuante noi si cu ambalaj exclusiv. Tinand cont de preturile din US, o sa ne asteptam sa gasim rujurile KissKiss Shaping Cream Lipcolor la preturi de aproximativ 180 de lei, pudra Meteorites Happy Glow Pearls in jur de 300 de lei, vom vedea cand vor aparea si in parfumerii.

Perlele din aceasta colectie mi se par un mic capriciu si pretul e ceva mai mare pentru ca si ambalajul va fi in editie limitata si de colectie. Selectia de nuante este de aceasta data in jurul nuantelor de roz. Orice iubitor de Guerlain isi va dori acest produs in primul rand ca si obiect de admirat. Aici ma includ si pe mine.

Rujurile sunt nuante de roz, destul de soft, naturale. Blush-ul mi se pare cel mai atractiv produs pentru cei care inca nu cunosc acest concept si care vor sa se bucure si de un pic de simt practic din aceasta colectie. Ce o sa cumpar prima data? Greu de spus, voi vedea la momentul respectiv si voi veti vedea pe Instagram.

Momentan cam acestea sunt primele impresii, am facut si cateva poze, va promit ca de indata ce imi cumpar si produse din aceasta colectie revin cu pareri mai detaliate.

guerlain-happyglow-meteorites-ianuarie2017-beautybarometer-7 guerlain-happyglow-meteorites-ianuarie2017-beautybarometer-9 guerlain-happyglow-meteorites-ianuarie2017-beautybarometer-10 guerlain-happyglow-meteorites-ianuarie2017-beautybarometer-11 guerlain-happyglow-meteorites-ianuarie2017-beautybarometer-22 guerlain-happyglow-meteorites-ianuarie2017-beautybarometer-29 guerlain-happyglow-meteorites-ianuarie2017-beautybarometer-43 guerlain-happyglow-meteorites-ianuarie2017-beautybarometer-45 guerlain-happyglow-meteorites-ianuarie2017-beautybarometer-57

guerlain-happyglow-meteorites-ianuarie2017-beautybarometer-16 guerlain-happyglow-meteorites-ianuarie2017-beautybarometer-25 guerlain-happyglow-meteorites-ianuarie2017-beautybarometer-26 guerlain-happyglow-meteorites-ianuarie2017-beautybarometer-28 guerlain-happyglow-meteorites-ianuarie2017-beautybarometer-38 guerlain-happyglow-meteorites-ianuarie2017-beautybarometer-40 guerlain-happyglow-meteorites-ianuarie2017-beautybarometer-46

Pozele sunt realizate de mine, cu Nikon D5200, la lumina naturala,  editate in programul standard de la Nikon, tot tufa de Venetia sunt la capitolul editare. Va spun asta pentru ca m-ati mai magulit cu complimente pentru pozele facute si vreau doar sa va spun ca le fac dupa cum ma duce intuitia, unele ies bine, dar multe ies si ciudatele.

Update despre preturi:

Preturi aproximative:

Happy Glow Pearls, 357 lei

Happy Glow Blush, 258 lei

KISSKISS, 191 lei