Concurs Ivatherm Ivahidra, 3 premii pentru voi

Incepem 2017 si cu un prim concurs, asa de incalzire. Impreuna cu o marca tare draga mie, precum si voua, Ivatherm. Si pentru ca gama Ivahidra de la Ivatherm este asa de potrivita cu aceasta perioada, despre ea va fi vorba.

Conditiile sunt super simple, incepem sa ne dezghetam si sa ne pregatim de concursuri. Trebuie sa completati cele doua conditii din formularul de mai jos si intrati in concurs.

Va astept cu 3 premii, fiecare premiu contine un gel de spalare Ivahidra si  o crema de corp Ivahidra. 

Cateva detalii despre produsele Ivahidra

Ivahidra, gel de spalare, este recomandat in igiena zilnica a pielii uscate, foarte uscate si atopice – pentru fata si corp. Formula non-detergenta, cu o inalta toleranta, imbogatita cu activi hidratanti asigura curatarea si hidratarea pielii uscate si sensibile a bebelusilor, copiilor si adultilor. Curata pielea, calmeaza senzatia de mancarime si de iritatie a pielii.

Ivahidra, crema de corp este o crema reparatoare si restructuranta a pielii foarte uscate si sensibile cu tendinta atopica. Crema emolienta, asigura hidratarea profunda, imediata si pe termen lung, redand supletea pielii uscate si agresate. In acelasi timp are efect nutritiv, antiinflamator si antibacterian. Calmeaza senzatia de disconfort.

ivahidra-cleansing-gel-250-ml-300x450 ivahidra-hydrating-body-cream-200-ml-300x450

Data limita de participare: 18 ianuarie 2017.

Anunt castigatorii pe Facebook si pe blog pe data de 19 ianuarie si astept datele lor de livrare cel tarziu pe 23 ianuarie 2017. Voi anunta castigatorii si via email, atentie pe emailul cu care sunteti inscrisi in formularul Rafflecopter.

Premiile vor fi trimise prin curier de catre Ivatherm.

Mult noroc!

a Rafflecopter giveaway