Crema de plaja pentru el, pentru mine si pentru noi toti – la Centrofarm!

In ultimele doua saptamani, in orice magazin am intrat care are in oferta si cosmetice, am vazut mare agitatie la rafturile cu produse dedicate protectiei solare.
Farmaciile sunt fruntase pe zona aceasta a protectiei solare, se intrec in promotii, insa voi incepe cu Centrofarm. De ce? Pentru ca ei sunt draguti si mereu ma informeaza … si nu numai pe mine. Scopul comercial este clar si el implicat, insa cei de acolo chiar aduc mereu noutati, promotii si se preocupa sa le stim si noi, bloggerii si implicit voi, cei ce ne cititi.

Mai trebuie sa spun ca am si o preferinta uneori pentru Centrofarm pentru ca ei aduc in exclusivitate o marca care imi este foarte draga – Caudalie.

Anul trecut, Iuliana de la Beauty by Jules m-a auzit ca imi place mult Caudalie si mi-a dat sa incerc  crema Caudalie Divine Legs, o folosise si ea pentru cateva ocazii si mi-a spus ca este super. Si pot confirma si eu asta, este foarte buna si pentru acele momente cand m-am dat cu autobronzant si l-am aplicat cam repejos si mai am zone aiurea – in aceasta situatia crema Divine Legs vine ca un corector sau ca un omogenizator de aspect. Pare inchisa la culoare, insa cand o aplici este ca un fond de ten transparent pe care il intensifici cum doresti.

 Asa ca daca va tenteaza, luati in calcul ca doar in farmaciile Centrofarm “la oricare două produse Caudalie Divine cumpărate, cu
excepția seturilor și a produsului Divine Oil de 50 ml, vei primi cadou geanta
de plajă „My Divine Bag”, perfectă pentru zilele petrecute la piscină sau pe
malul mării
.”. Crema aceasta costa 119 de lei, dar va ajunge fara probleme si anul urmator, ideea este sa o pastrati la loc ferit de lumina si caldura. 

Centrofarm are multe alte oferte de vara, pe toata perioada lunilor iunie si iulie, imi plac ofertele de la Uriage, Bioderma si Vichy, gasiti si produse cu protectia solara de marca romaneasca – Ivatherm, Cosmetic Plant si Farmec. Eu zic sa rasfoiti catalogul ca sa fie mai simplu.