MAC, Magic of the Night, Colourdrenched Pigment Tonight’s the Night, Evening RendezVous Lipstick, preview, swatches

Recent va anuntam ca m-am trezit tarziu sa va scriu despre colectia Magic of the Night by MAC, dar iata ca acum ma mobilizez sa va arat si un scurt preview pentru doua produse din aceasta colectie: fardul Colourdrenched Pigment Tonight’s the Night si un ruj in nuanta Evening Rendezvous. Produsele sunt disponibile asa cum v-ati obisnuit doar pe perioada limitata. Nuantele pe care le am si pe care vi le prezint sunt foarte potrivite pentru o tinuta provocatoare in seara de Revelion, asa ca indrazniti sa fiti un pic mai dramatice in machiaj, pana si eu am zis ca tot voi incerca aceasta nuanta de ruj, desi nu intra in zona mea de preferinte cromatice.

maccosmeticsromania-beautybarometer-magicofthenight-rendezvous-tonightsthenight-swatches-preview-2015 (23) maccosmeticsromania-beautybarometer-magicofthenight-rendezvous-tonightsthenight-swatches-preview-2015 (16)

In functie de lumina, rujul  in sine pare si ceva mai deschis, insa este vorba de un purple intens, un roz-mov, foarte pigmentat aplicat si doar intr-un singur strat, cum este realizat si swatch-ul din poza de mai sus. Rujul din aceasta colectie are pretul de 97 de lei.

maccosmeticsromania-beautybarometer-magicofthenight-rendezvous-tonightsthenight-swatches-preview-2015 (17) maccosmeticsromania-beautybarometer-magicofthenight-rendezvous-tonightsthenight-swatches-preview-2015 (27)

Fardul MAC Tonight’s the Night (114 lei) poate ajuta la crearea unui smokey foarte dramatic si festiv in acelasi timp. Pigmentarea este foarte puternica, este un fard rezistent, l-am curatat foarte greu de pe degete dupa ce am realizat acest swatch.

Produsele inca mai sunt disponibile in magazinele MAC din Romania. In Bucuresti aveti posibilitatea sa vedeti magazine MAC in Baneasa Mall, Plaza Romania Mall si Bucuresti Mall. Si la Iasi exista un magazin MAC, nu stiu de restul tarii alte informatii, insa sper sa aveti ocazia sa vedeti aceasta colectie.