Guerlain, Lingerie de Peau si Multi-Perfecting Concealer, un duo pentru un ten aproape perfect

Guerlain Lingerie de Peau vine cu o noua formula in acest sezon, fondul de ten are in denumire si cateva atribute suplimentare care anunta deja calitatile acestui fond de ten, Perfection Naturelle, Texture Fusionelle. Guerlain fiind mereu in cautarea tenului perfect si a texturii ideale pentru un fond de ten ca si o lenjerie fina de matase, lanseaza un nou Lingerie de Peau, un fond de ten care vine precum un voal de matase peste ten si care acopera doar atat cat e nevoie pentru ca pielea sa capete un aspect armonios.

guerlain-lingeriedepeau-perfectionnaturelle-multiperfectingconcealer-review-beautybarometer2016

Am folosit multa vreme varianta compacta a fondului de ten Lingerie de Peau, asa ca am pornit in incercarea acestui nou produs cu o idee deja buna despre conceptul acestui fond de ten. Nu m-am inselat, fondul de ten este usor, foarte rapid a fuzionat cu textura pielii, s-a difuzat aproape perfect pe ten chiar si folosind degetele. Folosind pensula de fond de ten, aplicarea a fost si mai placuta, iar aspectul de piele fina si intinsa s-a realizat destul de repede. Am fixat acest fond de ten doar cu putina pudra Meteorites si acel aspect de second skin a fost obtinut cu succes.

Specialistii Guerlain spun ca formula a fost gandita sa imbrace tenul ca si o tesatura de fibre care acopera tenul, care lasa textura naturala sa fie vizibila prin textura fluida si foarte usoara. Este un fond de ten usor, care nu afecteaza hidratarea tenului si este placut de a fi purtat de dimineata pana seara.

Am folosit nuanta 02N Clair, o nuanta pe care o vad potrivita celor cu o nuanta deschisa a tenului, cu orice subton, pentru ca nuanta aceasta uniformizeaza si neutralizeaza si un subton galben precum si unul albastru. Eu din pacate am zone cu subton albastru, dar am si zone cu subton galben pe ten.

Flaconul este de sticla, cu pompita, dozeaza perfect. Fondul de ten are si SPF 20. Puteti vedea ingredientele mai jos, nu prea m-a incantat prezenta alcoolului, insa dupa mai mult de 5 ore de purtat acest fond de ten, nu l-am resimtit ca fiind agresiv sau iritant.

guerlain-lingeriedepeau-perfectionnaturelle-skinfusiontexture-spf20-fonddeten-beautybarometer-beautyreview-2016

guerlainlingeriedepeau2016ingredients-beautyblogreview

Guerlain Multi-Perfecting Concealer este produsul care completeaza perfect actiunea fina a unui fond de ten precum Lingerie de Peau. Este vorba de un corector cu efect hidratant, ca atare ideal pentru zona de sub ochi si nu numai. L-am purtat cu placere, nu mi-a format acele linii fine care apar atunci cand am mai folosit corectoare clasice. Il compar un pic ca si feeling cu noul corector hidratant de la Academie, brand specializat pe ingrijirea avansata a tenului. Ma bucur cand exista acest gen de produse si la capitolul concealer, pentru ca eu nu am mare lucru de corectat, insa vreau o uniformizare lejera si sa mi se pastreze nivelul de hidratare, foarte importanta hidratarea ca sa nu imi apara linii fine in jurul ochilor si mai multe.

Ambalajul este format tub cu un orificiu de tip canula ceva mai lunga ce permite o dozare extrem de precisa. Puteti scoate si o cantitate extrem de mica, de marimea unui bob de orez cat aveti nevoie pentru a camufla cearcanele de sub un singur ochi.

guerlain-anticernes-multiperfectingconcealer-tub2016-beautybarometer

Asa cum va spun si in clipul de pe Youtube, recomand aceste produse celor cu tenul deshidratat si care isi doresc produse de machiaj prietenoase cu tenul, care sa asigure hidratarea si cu acoperire medie.

Guerlain Lingerie de Peau, 53 de euro / 240 lei

Guerlain Multi-Perfecting Concealer , 34 de euro/150 lei

( sursa preturi: guerlain.fr)

Va invit sa urmariti si clipul de pe Youtube unde va povestesc mai multe lucruri despre noutatile Guerlain si sper sa va faca placere.

guerlain-makeupnews-fall2016-beautybarometer