Les beaux hommes

Kevin Costner

Pentru ca e vineri seara, va las cu o postare cu poze. Va fi ceva despre stil si frumusete, mais au masculin. Les beaux hommes, adica barbati frumosi, mai exact cu stil. Vad din ce in ce mai rar barbati frumosi care sa arate a barbati si al caror stil sa aibe ceva de spus. M-am saturat de outfit-uri ciudate, semi-feminine, de ideea ca oricui ii sta bine cu barba si cu pantaloni mulati sau cu turul lasat. Am selectat cateva figuri masculine pe care eu le consider cu stil si pe care mi-as dori sa le vad materializate si in peisajul nostru mai des. Kevin Costner c’est mon ideal masculin, cam asa cred eu ca arata un barbat stilat cu adevarat.

David James Gandy

David James Gandy este model britanic, scrie din cand in cand si pentru Vogue.

Murat Unalmis

Murat Unalmis, actor turc, regizor. Candva credeam ca barbatii turci sunt urati si fiorosi. In toate pozele Murat este imbracat impecabil si poarta uneori barba sau mustata si lui ii sta bine.

Alain Delon

Alain Delon, despre care nu mai trebuie sa zic ceva. A innebunit o planeta intreaga. Este nascut in aceeasi zi cu fiul meu, doar ca el astazi are 79 de ani… frumusetea poate s-a dus, dar stilul a ramas.

Doamnelor, ce spuneti ?