Guerlain Palette 5 Couleurs, Noutati Toamna 2016

Printre atatea palete de machiaj mai efemere sau mai spectaculoase, cred ca noul format de paleta de la Guerlain Pallette 5 Couleurs aduce acea eleganta combinata cu un simt practic “approfondi”. Combinatia de culori si logica dupa care a fost gandita aceasta paleta, ce vine dupa elegantele Ecrin, a fost cu siguranta desprinsa din ritualul de machiaj al cuiva care are o alegere simpla si poate plictisitoare pentru unii. Aici ma includ si pe mine, care oricate palete tentante mi s-ar deschide in fata ochilor, aleg mereu variantele neutre si discrete.

Toate cele 6 combinatii din Palette 5 Couleurs aduc dramatism in machiaj doar prin intensitatea cu care ar putea contura ochii, insa nu prin culorile in sine ce ar parea putin nefiresti. Nuantele permit accentuarea treptata a intensitatii machiajului, iar cele doua nuante mai inchise, aflate pe ultima pastila de fard asigura acel efect de smoky si se pot aplica pe linia de la baza genelor. Cele 6 palete sunt: 01 Rose Barbare, 02 Tonka Imperiale, 03 Coque d’Or, 04 l’Heure de Nuit, 05 Apres l’Ondee, 06 Bois des Indes. Cele doua pensule din fiecare paleta, ajuta la aplicarea fardurilor, una dintre pensule are si un capat cu perii taiati oblic, foarte ok pentru a trasa linia de la baza genelor.

guerlain-5couleurs
Guerlain Palette 5 Couleur, Coque d’Or

guerlain5couleurspalette

guerlain-paleta-tonka
Guerlain Palette 5 Couleur, Tonka Imperiale

guerlain-tonkaimperiale

guerlain-palette5couleurs

Iata si pozele oficiale din partea Guerlain, le vedeti in ordinea numerotarii celor 6 palete:

guerlainrosebarbare

guerlaintonkaimperiale

guerlaincoquedor03

guerlain04

guerlainaprelondee05

guerlainboisdesindes06

Preferata mea este chiar a 6-a, Bois des Indes. A 4-a nuanta din aceasta paleta mi se potriveste foarte bine si pentru conturarea sprancenelor. Urmeaza apoi Tonka Imperiale si Coque d’Or, ca si preferinte.

Caseta eleganta neagra, cu un mic insert auriu cu logo Guerlain, se mai adauga ca si detaliu diferentiator fata de alte produse similare sau care se doresc a fi similare.

Guerlain Palette 5 Couleurs se va gasi din septembrie 2016 in toate parfumeriile care detin produse Guerlain ( Sephora, Marionnaud, Douglas, Debenhams, Kendra), pret 300 de lei.

guerlain-palette5couleurs-beautybarometer2016

Va invit sa urmariti si clipul de pe Youtube aici unde va povestesc despre toate noutatile Guerlain din acest sezon.