7DaysTest – Fusion Beauty, gloss LipFusion, colectia Luxe Boudoir

Prima data cand am vazut pe strawberrynet.com acest ruj , am fost tentata de nume si prezentare, nu m-am uitat prea atenta la informatii. Stiam ca Fusion Beauty are numai produse care se bazeaza pe tot felul de tehnologii noi care sa aduca efecte ca si dupa ce ti-ai facut o mini-operatie estetica. Rujurile lor vor sa te ajute sa nu apelezi la injectiile cu botox sau silicon…pentru cine doreste musai marire de buze.

Rujul era in promotie, undeva la 50-55 de lei, tot atat e si acum, ca intra in promotia lor de Paste si pentru un produs Fusion Beauty e un pret foarte bun.

L-am folosit cam o saptamana , de asta intra la tipul meu de test 7DaysTest si ramane in portfardul din geanta mea pentru ca e un gloss care primeste nota Very Good.

Ambalajul este foarte placut si pensula aplicator este foarte buna, ia atat cat trebuie si intinde bine glossul pe buze. De indata ce il aplici simti niste furnicaturi si parca cum ti se umfla buzele…si e un mic efect optic. Nuanta luata de mine este Coquette si e un roz natural, dar spre roz bonbon oarecum. Culoarea insa nu tine prea mult, adica stand la birou a fost nevoie sa il aplic la 2-3 ore. Dupa 2-3 ore ramane asa o culoare, insa luciul de pierde repede ca si efectul de marire. Are si un miros placut si nu e lipicios ca alte glossuri.

Vi-l recomand cu drag, are cateva nuante frumoase si aveti de unde alege.