Happy Monday (68)

Happy Monday is here! Adica a venit blonda cu lunea fericita. Hm, nu prea sunt lamurita ce vreau sa va spun astazi, dar scrisul ma ajuta sa gasesc repede un reper. Plus ca am pe birou parfumul Karma de la Mario, oficial Mario Galindo, TheLab.

Si daca tot am parfumul Karma impregnat si in rama ochelarilor, sa va zic asa. M-am gandit astazi ce ar putea sa ma faca si mai fericita. Pentru ca intotdeauna e loc de mai bine. Evident ca am ca fiecare om supararile lui – apropos, am plans cu Max in brate uitandu-ma la animalele acelea moarte din Australia, la catelul spanzurat in Bucuresti. Nu zic asta sa ma victimizez, ci ca sa va dau imbold sa va exprimati emotiile. Chestia aia ca ,nu plange ca iti face rau” nu e ok, ba da, plangi putin sa digeri suferinta si sa o iei de la capat. De asta plansul are si el rolul lui. Bun, nu sa te duca la paroxism, dar sa scoata si sa consume amaraciunea.

As vrea sa gasesc mai multe metode de a nu fi atat de nociva eu insami naturii. Inca sunt dependenta de masina, fie ca circul cu ea, fie ca imi comand un Uber. Cat pot merge pe jos, merg. Ma mai ia lumea la intrebari de ce nu folosesc transportul in comun. Am avut mai multe experiente neplacute, dintre care si taiatul gentii cu o lama, bine ca lama a fost pe geanta si nu pe mine. Nu mai vreau sa mai spun aici si alte lucruri, asa ca drumurile, putine fata de marea masa a celor din Bucuresti, le fac cu masina.

As vrea sa consum mai putina apa curenta, fara a deveni insa scarboasa pentru mine insami. Sunt genul de om care ma spal des pe maini, spal cainele, uneori daca e cazul si piscile, spal pe jos in casa, la bucatarie nu mai zic cata apa consum, in fine, apa se consuma. Incerc sa fiu cat mai cumpanita. Cat samponez parul opresc apa, un exemplu.

 

Gandul de azi: fericirea pleaca de la noi. Nu e un cliseu. Fa azi ceva mic mic care sa te faca fericita. Apoi maine altceva  si tot asa. Fii generoasa/generos cu tine.