Lubin Upper Ten for Her

Lubin Upper Ten, for Her, este un nou parfum al renumitei case franceze de parfumerie menit sa acompanieze un spirit putin rebel, une garconne care petrece intr-un stil putin sauvage, specific unui oras nebun si care nu doarme.  Anul trecut a fost lansat Lubin Upper Ten for Him si aparitia variantei feminine, un oriental floral, era mai mult decat fireasca. Viata e prea scurta pentru atatea petreceri, iar un parfum care sa exprime acest lucru atat de bine nu putea fi decat o creatie Lubin. Spun asta pentru ca inca de la crearea primelor parfumuri, Lubin s-a adresat celor care iubesc tumultul vietii si parfumurile lui s-au adresat deopotriva aventurierilor, precum si membrilor caselor regale care au dorit sa guste viata putin altfel.

lubinupperten

Parfumul se deschide cu un amestec dulce de struguri și bergamota, ca apoi sa se condimenteze cu acorduri de elemi și pelin. Notele mijlocii sunt definite de un amestec de trandafir bulgaresc, lichior de zmeura și piper Sichuan, iar in final distingem acorduri lemnoase de ambra, tamâie si ciocolata neagra. Este un parfum care intriga, care inspira putina rebeliune si dorinta de a fi altfel. Aminteste de nebunia interbelica, de atmosfera spumoasa si de dorinta de carpe diem.

lubin-uppertenfor her-beautik-beautybarometer2016 lubin-upperten-beautik-beautybarometer2016

Sticla este o forma deja clasica, eleganta, simpla si cu o alura feminina.

Pare ca istoria  nu se va opri prea curand, desi nu a fost mereu una usoara. Gilles Thenevin, actualul proprietar al casei Lubin si practic salvatorul de la faliment al renumitei marci, a preluat traditia formulelor si a aromelor, insa a avut grija ca in seria Lubin sa apara parfumuri noi care cu siguranta vor scrie din nou istorie. Gilles Thenevin, inainte de a prelua Lubin, a fost parte a echipei Guerlain si apoi Rochas, iar preluarea a fost un act si de curaj, de dorinta de reinvia un spirit. Este mai mult decat o casa de parfumuri, cea mai veche din Franta, este acea marca care sustine libertatea de exprimare a artistului parfumier. Intr-un interviu, Gilles Thenevin spunea ca inca vinde in acel sistem inchis si personal, discret, oamenii care iubesc Lubin, mai bogati sau mai putin bogati, mai celebri sau nu, nu isi doresc ca cineva sa stie in mod deosebit ca ei poarta Lubin si prefera sa vina inca in boutique-ul din Paris, rue de Canettes.

Lubin Upper Ten, parfum lansat in 2016, se gaseste si in parfumeriile Beautik, se poate achizitiona si online la pretul de 690 de lei, 100ml, EDP.