Mademoiselle Azzaro

Mademoiselle Azzaro a fost un parfum incercat in Marionnaud in vreo doua randuri si despre care am ramas din start cu o parere buna. De ce? Am fost obisnuita ca in ultima vreme toate aceste parfumuri roz si florale sa fie dulci, foarte agresive ca si miros, dar intr-un sens tipator. Bineinteles ca tot incerc, de fiecare data cand intru intr-o parfumerie tot incerc parfumuri. Experiente placute sau neplacute, prefer sa trec prin ele. Asa si imi dau seama ce parfumuri mi se potrivesc.

Mademoiselle Azzaro este un parfum floral luminos, i-a zice eu, cu ceva accente fructate elegant conturate. Mi se pare un parfum foarte minutios gandit. Ce prezinta brandul Azzaro ca si note predominante sunt piersica, Seringa flower si lemn de iris. Ce mai simt eu, ar fi niste note ierboase, precum si lemnoase. Oricum mai e ceva ce disciplineaza piersica, o face mai maiestuoasa, mai rece. Ca si tip de parfum, este o apa de toaleta, eau de toilette.

Parfumul acesta este din seria acelor parfumuri ale pariziencelor, ale adevaratelor parizience. Acele femei elegante care nu epateaza cu nimic, dar catre care daca te uiti cu atentie vezi detalii minutioase si placute. Gen o fundita plasata unde trebuie, un ten curat si luminos, poate un gloss aplicat fugitiv si un par tuns atat de bine incat oricum te-ai trezi, iti sta bine. Un fel de frumusete fara efort dus la disperare, fara ore petrecute in fata oglinzii. Asta exprima si parfumul acea libertate de miscare, acea feminitate libera, relaxata.

Nu este un parfum potrivit unei personalitati mai expansive, s-ar putea ca unei asemenea personalitati sa i se para prea usor, prea volatil. Il vad insa ideal de purtat in suprapuneri de parfum si domolind cu eleganta un parfum prea ambrat. Deja ma tenteaza niste experimente.

Mademoiselle Azzaro este un parfum purtabil, dar nu banal. Il puteti purta pe toata durata anului, fara a va teme de stridenta unei piersici prea zemoase ca si aroma, fara a parea a avea un aer adolescentin superficial.

Mademoiselle Azzaro se gaseste la Marionnaud online aici, dar cred ca il gasiti si in restul parfumeriilor. Se gaseste in format de 30 ml (160 lei) si in format de 50 de ml (240 lei).

 

Produs PR sample.