Pana si gandurile au parfumul lor

La orice persoana ma gandesc, automat am si amintirea unui parfum. Oricarei etape din viata mea ii asociez un parfum. Parfumurile ni se inscriu in ganduri, vise, dorinte si chiar in esecurile personale. Parfumul este accesoriul perfect, unic si anonim al fiecarei femei. Un parfum purtat isi pierde poate numele inscris pe sticluta, el se asociaza cu privirea, zambetul, imbratisarea sau chiar cu lacrimile dintr-un anume moment, Parfumul isi castiga astfel o noua identitate. Fiecare parfum poarta cu el sentimente, senzatii, ganduri sau temeri, bucurii sau lacrimi, fiecare parfum este un album capricios.

Cu cat realizam cat de important si de dorit este un parfum, cu atat devenim mai pretentioase, mai sensibile. Imi aduc aminte de primele parfumuri pe care le-am avut ca si adolescenta, de visele pe care mi le indeplinesc abia la maturitate cand am o colectie generoasa de parfumuri. Si totusi, niciodata nu pot uita primele parfumuri sau parfumul asociat cu prima iubire, primele sentimente puternice, prima despartire, prima cumpana in viata.

Imi plac mesajele venite din partea voastra care ma intreaba despre parfumuri, uneori imi povestiti de dorintele inca neimplinite in materie de parfumuri pentru ca uneori pretul unui parfum nu este tocmai potrivit cu momentul… Si de curand am primit si rezultatele unui studiu facut de Avon care mi-a confirmat inca o data ideea ca parfumul isi pierde din nume, marca, atunci cand este strans asociat cu partea emotionala. Inainte sa va dezvalui cifre si fapte, va spun ca bunica mea de cativa ani se tot da cu un parfum de la Avon si de cate ori simt acel parfum ma gandesc la ea. Mamei mele de asemenea ii plac cateva parfumuri de la Avon si cand le identific asa in preajma, la fel ma gandesc la ea.

Multe dintre noi ne dorim sa traim acele momente cand un parfum pare a opri timpul si ne duce macar cu gandul si cu sufletul catre cineva care ne este intiparit in suflet. Da, parfumurile ne fascineaza.  Si cum le alegem? Cum ne alegem parfumul? Este importanta marca? Fiecare isi are notele preferate si as indrazni sa spun ca de multe ori am cumparat un parfum pentru forma sticlei.

Avon are avantajul de a ajunge la toate femeile pasionate de parfumuri prin accesibilitate si prin arome extrem de diverse. Multitudinea de parfumuri din colectia Avon nu are cum sa nu ofere fiecarei femei, indiferent de posibilitatile ei materiale, exact parfumul pe care si-l doreste.

avon-parfum-beautybarometer2016 (2)

Un pret mult prea accesibil al unui parfum poate crea suspiciuni, poate fi privit cu ezitare. Ca atare in studiul realizat de Avon, exact asta s-a urmarit, ca femeile sa treaca peste suspiciuni si prejudecati si sa aleaga parfumul preferat doar din perspectiva preferintei personale. Rezultatele au fost destul de surprinzatoare.

Romancele iubesc parfumurile Avon, iar cifrele dovedesc cat de mult: in medie, 60% dintre femei au preferat parfumurile Avon in defavoarea aromelor celebre. Cele mai impresionante rezultate sunt ale parfumurilor Rare Pearls ( ales de 74% din romancele care au testat cele doua arome asemanatoare), Incandessence (70%), Perceive (64%), Full Speed (62%), Little Black Dress (62%), Today Tomorrow Alway (60%).

Daca nu ai incercat inca aromele Avon, te invit sa le incerci.